OVAKO IZGLEDA MAJINA SILIKONSKA ZADNJICA: Operacijom se unakazila, iz Elite isplivale ŠOK SLIKE - sve se ocrtalo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor zgrozio pratioce rijalitija, postala glavna tema za komentarisanje!

OVAKO IZGLEDA MAJINA SILIKONSKA ZADNJICA: Operacijom se unakazila, iz Elite isplivale ŠOK SLIKE - sve se ocrtalo! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković ne krije da voli da radina svom izgledu i da je na sebi imala brojne estetske i hiruške zahvate, kako bi svoj izgled dovela do savršenstva i u potpunosti bila zadovoljna svojim licem i telom. 

Ona je letos odlučila da poveća svoju zadnjicu, pa je u nju ugradila 850 kubika. Njen potez naišao je na brojne osude i negativne komentare, a mnogi pratioci na društvenim mrežama smatraju da krajni rezultat zahvata uopšte nije dobro ispao i da se starleta unakazila. 

Kako sad Maja boravi u "Eliti" gledaoci imaju priliku da njenu zadnjicu vide u raznim izdanjima. Ona je jedne noći raspremala svoju garderobu i to u uskoj roze pidžami, u kojoj joj se ocrtavala svaka tačna na telu. 

Na društvenim mrežama nizai su se komentari za joj je silikonska zadnjica jako ružnog oblika i da je puna celulita, zbog čega mnogi smtraju da se samo unakazila i da bi bilo mnogo bolje da je išla u teretanu nego što je silni novac pukla na nešto što nije isplao lepo. 

Međutim, Marinkovićevu negativni komentari nisu doticali ni pre nego što je ušla u "Elitu", pa je verovatno ni sad ne bi pogodilo kad bi čula šta se piše o njoj, a kako ona stalno ističe svoju novu zadnjicu obožava i jako je zadovoljna kako je ispala. 

Podsećamo, popularna starleta se 31. avgusta na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te u svoju već pozamašnu pozadinu ugradila čak 850 kubika. Međutim, zbog mogućih kompikacija koje prate ovaj zahvat, Maji su doktori naložili strogo mirovanje i prvih 14 dana morala je da leži na stomaku, dok potpuni oporavak traje mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

12.12.2023 14:47

Katastrofa 🙃