MILJANA KULIĆ NE MOŽE BEZ ODNOSA, ISTOVREMENO MOLI I BEBICU I ZOLU: Išla od jednog do drugog, pa im tražila vrelu akciju!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je nastavila da se ponižava u rijalitiju, pa je, nakon šut-karte koju je dobila od Bebice, otišla kod Zole.

MILJANA KULIĆ NE MOŽE BEZ ODNOSA, ISTOVREMENO MOLI I BEBICU I ZOLU: Išla od jednog do drugog, pa im tražila vrelu akciju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović poslao je u izolaciju Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu, ali kako Bebica nije želeo da se pojavi do ranih jutarnjih časova, Miljana je brže-bolje otišla kod Lazara Čolića Zole, kako bi ga izmolila da dođe kod nje u krevet.

Ona mu je prišla, pa ga pozvala kod nje u krevet, a on nije želeo ni da čuje, međutim, Kulićeva nije odustajala od svoje namere:

- Polazi, molim te, dođi da spavaš kod mene - rekla je Miljana.

- Nemoj to raditi - rekao je Zola.

- 'Ajde, molim te, 'ajde molim te. Kako ja tebe uvek ispoštujem - rekla je Miljana.

- Idi, lezi spavaj - rekao je Zola.

- 'Ajde jednu da ispušimo - rekla je Miljana.

- Ne želim da budem sa tobom - rekao je Zola.

- Ko želi da bude sa tobom, budaletino, zovem te da se sprdamo - rekla je Miljana.

- Nemoj se sa mnom sprdati - rekao je Zola.

Iako nije pristao da ode sa njom u izolaciju, u krevet, Zola je ostao da razgovara sa Miljanom, a ona mu je ponavljala da sve radi iz šale i da njeno srce trenutno pripada samo Bebici, pa su mnogi pomislili da ovo radi u inat njemu, koji ne želi ni da komunicira sa njom i rešen je da Teodori Delić dokaže ljubav, tako što ni ove nedelje neće imati nikakav kontakt sa Kulićevom. Da podsetimo, Miljana tvrdi da je Bebica i dan-danas zaljubljen u nju i da je veza sa Teodorom samo predstava za javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading