BIVŠA ROBIJAŠICA POPILA KORPU ZBOG MAJE: Bukilić joj dao šut-kartu, Teodora Balzak ne prestaje da plače iz sveg glasa!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u jutarnjim časovima na imanju u Šimanovcima!

BIVŠA ROBIJAŠICA POPILA KORPU ZBOG MAJE: Bukilić joj dao šut-kartu, Teodora Balzak ne prestaje da plače iz sveg glasa!

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Balzak plakala je ispred rehaba jer misli da je Nikola Bukilić više ne voli. On je došao da je potraži, nakon čega joj je priznao da više neće da je juri i da su osećanja prema njoj počela da se gase. 

- Nije da te ne volim više, ali ne možeš da se ponašaš kako meni ne odgovara. Neću da gubim honorare i da lomom glavu. Ti si izletela, nisam mogao ni da završim priču sa tobom. Završili smo sve - govorio je Nikola. 

- Ti mene ne voliš, ja ne znam u čemu je problem - rekla je Teodora, a onda počela da trči za Nikolom, kako bi nastavili razgovor. 

- Šta će meni ovo? Idi puši cigaretu, neću da se jurim sa tobom. Ti odlično znaš da sve što sam ti pričao je bila čista emocija zadnja dva meseca - rekao je Nikola. 

- Više nije, idi onda - vikala je Teodora. 

- Samo hlađenje dobijaš svojim ponašanjem. Umeš li normalno da se ponašaš? Kad pričam da izlećeš i da se ne čerupaš? Da li umeš da se ponašaš normalno? Da li misliš da su moje emocije bile lažne? Ne, nisu netale, ali trenutno nestaju. Ja neću da razmišljam kao da nikad nismo ni bili zajedno - priznao je Nikola. 

Njih dvoje su ipak legli zajedno u krevet, ali je nakon razgovora Teodora poludela i odlučila da napusti zajednički krevet i ponese jastuk i drugi krrevet. Mnogi smatraju da je Nikola počeo da se hladi otkako je ušla Maja Marinković i da mu se ona dopala, a nakon što je Maja noćas priznala da je Crnogorac podseća na Filipa Cara, svi još više očekuju da se nešto dogodi imeđu njih dvoje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading