OVAJ POZNATI FRAJER ČEKA MAJU MARINKOVIĆ: Učesnica Elite se izlanula, ukućani ga dobro znaju!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je porazgovarala sa Miljanom Kulić, pa joj otkrila da je emotivno zauzeta.

OVAJ POZNATI FRAJER ČEKA MAJU MARINKOVIĆ: Učesnica Elite se izlanula, ukućani ga dobro znaju!

Foto: Shuterstock, Tv Pink

Maja Marinković sinoć se uselila u Elitu i napravila totalnu pometnju u rijalitiju, a Miljana Kulić je jedna od retkih koja joj se obradovala, pa odlučila da porazgovara sa njom.

Kulićeva ju je, najpre, ispitala za ponašanje, kako ona komentariše dešavanja u rijalitiju, a zatim ju je upitala za ljubavni status:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Jesi li u vezi? Ja znam koga si ti najviše volela. Prvo si Janjuša volela do određenog perioda, a onda znam kome si bila skroz posvećena. Ja sam čuvala tvoju najveću tajnu - govorila je Miljana.

- Istina je to. Ne mogu mnogo da ti pričam o ponašanju, mislim da si ti ime i da treba da se ponašaš u skladu sa tim. Nisam u vezi i planiram da ostanem slobodna, ali sam emotivno zauzeta, postoji neko - odgovorila je Marinkovićeva.

- Da li ga ja znam? - pitala je Kulićeva.

- Pa, poznat je, ne smem ništa da pričam - smejala se Maja.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram.com

 

 

Da podsetimo, Maja je, neposredno pre ulaska u Elitu povezivana sa Edom Fetiće, koji je poznat javnosti, ali mnogi smatraju da je reč o popularnom reperu, Desingerici, koji je u braku, a njihova letnja afera pamti se i dan-danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

15.11.2023 05:17

mAJA ZASLUŽUJE SVE NAJBOLJE...JER JE DOBAR ČOVEK...NIJE PROKLETA ZA NOVAC, KAO ALEKSANDRA...KOJA NE BIRA SREDSTVA DA POSTIGNE CILJ...SIROTINJA I ŠTA GOD BILO DA POMOGNE RODITELJU...NE BIRA SREDSTVA...ALI NE POSTOJI OPRAVDANJE ZA TIPOVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA...I OSTALIH---A POBEDILA JE ZATO ŠTO JE NAROD BIRAO IZMEĐU DVA ZLA...ANA ĆURČIĆ ILI ONA...MANJE ZLO...