BEZOBRAZLUKU NIKOLE BUKILIĆA NEMA KRAJA: Svađa se sa članovima produkcije i udara na voditelje Pinka, javnost ZGROŽENA!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog bahatog ponašanja je već jednom bio kažnjen, ali se po svemu sudeći nije opametio!

BEZOBRAZLUKU NIKOLE BUKILIĆA NEMA KRAJA: Svađa se sa članovima produkcije i udara na voditelje Pinka, javnost ZGROŽENA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Nikola Bukilić iz dana u dan pokazuje koliko je bahat i beozabrazan, a njegovo ponašanje zgrožava javost iz dana u dan. On je danas tokom higijenskog sastanka zaratio sa Gordanom Džehverović, poznatijom kao mama Džehva, koja u Belu kuću ulazi kako bi kontrolisala stanje i zadala zadatke takmičarima. 

Vi pravite izuzetke, njih štitite, oni ništa ne rade, a nas novajlije maltretirarte, to ne može. Nek čiste i Janjuš i ostali - vikao je Nikola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Bukilić

Inače, njemu ovo njie prvi put da ne poštuje članove produkcije i voditelje televizije Pink, jer je i sinoć tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pokazao bahato i nevaspitano ponašanje prema voditelju Milanu. On je osetio potrebu da se izbreca voditelju tokom noći, što je zgrozilo javnost. 

Podsećamo, Nikola je i na samom početku rijalitija bio bahat prema Ivani Šopić, sa kojom je poželeo da se raspravlja, ali je na kraju on izvukao deblji kraj i bio kažnjen oduzimanjem honorara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading