MILAN MILOŠEVIĆ SPREMAN ZA ELITU: Pogledajte šta radi Pinkov voditelj pred odlazak u Šimanovce! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.11.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdanje u kojem ga do sad niste viđali!

MILAN MILOŠEVIĆ SPREMAN ZA ELITU: Pogledajte šta radi Pinkov voditelj pred odlazak u Šimanovce! (FOTO)

Foto: ATA Images

Kako je Republika nedavno otkrila, bivša zadrugarka Maja Marinković večeras postaje zvanična učesnica "Elite". Maja će ući u Belu kuću, a potom će početi i prvi "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u "Eliti". Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, danas je zvanično potvrdila da Marinkovićeva postaje takmičarka "Elite".

Večeras publika rijalitija željno iščekuje da počne emisija u 22 časa, a voditelj Milan Milošević svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram pokazao je kako teku njegove pripreme pred zvanični povratak na televiziju Pink, kao voditelj rijalitija. 

Milan se uslikao kod svoje doktorke, koju je posetio kako bi sredio lice, a onda podelio i fotografiju sa belom maskom, od koje mu se koža na licu ni ne vidi. 

- Sređivanje pred ludilo - napisao je Milan. 

Učesnici rijalitija ni ne slute šta im se večeras sprema i da pored povratka Milana Miloševića u rijaliti konačno stiže i Maja Marinković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading