MARIJU KULIĆ ZGROZILI MILJANINI SKANDALI! Ćerka joj izgubila kompas, a o Ivanu Marinkoviću samo NAJGORE!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvezala jezik, ćerki našla brojne zamerke u poslednjih nekoliko dana!

MARIJU KULIĆ ZGROZILI MILJANINI SKANDALI! Ćerka joj izgubila kompas, a o Ivanu Marinkoviću samo NAJGORE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TikTok.com

Marija Kulić majka učesnice rijalitija Miljane Kulić, otkrila je svoje mišljenje o učešću svoje ćerke u "Eliti". Ona je iskreno komentarisala situaciju u kojoj se Miljana trenutno nalazi i iznela svoje stavove o tome šta podržava, a šta ne podržava.

Do pre četiri dana - okej, ali je zadnjih nekoliko dana izgubila kompas! Ne znam zbog čega se našla u toj situaciji, ali bih volela da se vrati na pravi put, sa kojim je počela ovaj rijaliti, i da tako i završi. Konkretno mislim na to da treba da bude sama, ne obazirući se ni na jednog momka sa kojim je bila. Jednostavno, to je prošlost, završilo se i ne treba ni obnavljati, ni družiti se sa njima. Meni je Miljana najbolja kao komentator, kad je sama u rijalitiju, kad se stvarno potrudi da prokomentariše svaku situaciju onako kako jeste. Devedeset posto se slažem sa njenim komentarisanjem i mišljenjem - govorila je Marija Kulić, pa nastavila:

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Marija Kulić Elita

Ne volim je ni u kakvoj vezi, nije se pokazala lepo ni u jednoj vezi i nisu se pokazali kao dobri za nju ti odnosi. Ona to treba da shvati i da zaboravi, jednostavno, da ne gleda u retrovizor nego da ide dalje - dodala je Marija.

Marija je takođe progovorila o odnosu sa Ivanom Marinkovićem i priznala da Željko uopšte ne traži da ga čuje, ali i otkrila šta će raditi ako bude hteo kontakt sa ocem. 

Ni u kakvim odnosima nismo! U stvari, u lošim odnosima, od onog njegovog učešća u "Narod pita" kad je bez ikakvog razloga, zbog sukoba s Miljanom, počeo da pljuje mene i Sinišu. Od tada nismo ni u kakvim odnosima, niti ćemo biti. Što se tiče Željka, kad god bude poželeo da čuje oca, ja ću mu okrenuti telefon da se čuje sa njim, ako bude želeo i hteo. Detetu neću da osporim tako nešto, ali za sada ne traži, a ja nemam potrebu da pozovem - priznala je ta Telegraf Kulićka.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/RTV Pink Official

Marija Kulić, Ivan Marinković i Miljana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading