BEBICA KRIJE TEŠKU BOLEST: Svakog trenutka može da UMRE!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Macanovićev prijatelj otkrio stravične detalje o aktuelnom učesniku "Elite"!

BEBICA KRIJE TEŠKU BOLEST: Svakog trenutka može da UMRE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičar "Elite" Nenad Macanović Bebica rođen je sa srčanom manom, što je uspeo da sakrije od svih, saznaje "Scandal!". Kako njegov prijatelj otkriva, ukoliko bi se Macanović malo više potresao, ishod bi mogao da bude fatalan.

- Bebica ne želi da njega gledaju kao žrtvu i zbog toga nikada nije ni pričao o tome da je bolestan. On ne želi da prikuplja poene na jeftini način, ali je video šta sve rade Kulići i kako manipulišu, naravno, nije hteo da se uklapa u taj njihov model. On se mnogo sekirao, a naročito ga je ubijala Miljanina kocka i to što je pokušavao da od nje napravi normalnu devojku, a nije uspeo - započinje priču njegov prijatelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Kako ističe, sa dijagnozom koju on ima, svaki veći stres ili svađa bi mogli da se završe fatalno. Kako navodi, njegovi jako tamni podočnjaci su posledica njegovog jako lošeg i ugroženog zdravstvenog stanja.

- Zbog nekih faktora i ranijeg života, Bebica ima problem i sa krvnim pritiskom. On ga tabletama drži pod kontrolom. Međutim, kada bi se desila kombinacija stravična da mu pritisak skoči, ali i da ima problema druge vrste, moglo bi da bude kobno. Ta srčana mana ne može da se otkloni hirurškim putem za sada. Ne pravi mu velike probleme, ali kada bi izazvao ogroman stres koji može da se desi svađama sa Miljanom, moglo bi da bude svašta - ističe Bebicin prijatelj za "Scandal!".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading