PRVA IZJAVA SANJE STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVE: Matoru će ove reči DOTUĆI gore od Anitine PREVARE!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković se oglasila nakon raskida Matore i Anite Stanojlović!

PRVA IZJAVA SANJE STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVE: Matoru će ove reči DOTUĆI gore od Anitine PREVARE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je pred početak emisije "Pitanja novinara" voditeljka Ana Radulović u studiju ugostila Mateu Car, koja je tom prilikom progovorila o svim prepiskama sa Anitom Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom.

 

Sada se na Instagramu oglasila i Matorina bivša devojka, voditeljka Sanja Stanković. Naime, Jelena Batos, bivša zadrugarka među prvima je iznosila informacije o Aniti koje je posedovala. No, mnogi su je tada okrivili da izmišlja, a sada kada je sve izašlo na videlo, Jelena je označila Sanju u jednom Instagram postu, na kom je napisala ,,Sve i svakome dođe na svoje", da bi voditeljka na to odgovorila:

- Ja stvarno ne znam o čemu ti to pričaš - a uz odgovor usledio je i emotikon koji plače od sreće. 

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram Sanja Stanković

Budući da su prethodni Instagram storiji Jelene Batos bili vezani baš za Anitu i Matoru, jasno je bilo da je bivša zadrugarka na to mislila kada je označila Sanju. Međutim, Sanja je poznata po tome da nakon veze sa Jovanom, stavila je tačku na celokupnu priču i obema poželela sve najbolje u zajedničkom životu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading