"OPASNICA JE U KREVETU, NISU NAM BILE POTREBNE SPRAVE": Devojka koja je bila INTIMNA sa Milicom Veličković otkrila sve detalje iz KREVETA!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku se oglasila devojka koja je bila intimna sa aktuelnom učesnicom "Elite"!

"OPASNICA JE U KREVETU, NISU NAM BILE POTREBNE SPRAVE": Devojka koja je bila INTIMNA sa Milicom Veličković otkrila sve detalje iz KREVETA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Takmičarka "Elite" Milica Veličković je tokom protekle sedmice za crnim stolom otkrila da je bila intimna sa osobom istog pola. Ona je iznela detalje ovog odnosa, a ekipa portala Republika stupila je u kontakt sa devojkom, koja nam je otkrila da je sa Milicom imala mnogo više od par intimnih dodira, kako je Veličkovićeva navela.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković

- Ona je rekla da se to dešavalo sporadično, ja tvrdim da koliko je Milica bila sa muškarcima, toliko je bila i sa ženama. Nas dve smo imale više od intimnog odnosa, zaista smo privlačile jedna drugu - započela je ova devojka, pa nastavila:

- Milica može da bude sa oba pola, ja ne! Ne privlače me muškarci! U Milici sam videla jednu vrelu plavušu, koja me je zaista radila i mogu da kažem da je ona zaista opasnica u krevetu. Milica je spomenula u kući pred svima da nije koristila nikakve sprave, to mogu da potvrdim, nisu nam zaista bile potrebne sprave, jedna drugu smo zadovoljavale na drugi način - otkrila je ona za Republiku.

- Pratim "Elitu" zbog Milice, ne bi me iznenadilo da posle Bore pokuša nešto sa nekom od učesnica. "COMARA RULES" - rekla nam je devojka, koja je htela da ostane anonimna.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković i Bora Terzić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading