DENIZ DEJM RASKRINKALA MILICU VELIČKOVIĆ: Otkrila šok detalje o zadrugarskim orgijama sa voditeljima Pinka!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti takmičarka otkrila kako je upoznala učesnicu Elite.

DENIZ DEJM RASKRINKALA MILICU VELIČKOVIĆ: Otkrila šok detalje o zadrugarskim orgijama sa voditeljima Pinka!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić/Vladimir Lukic

Nakon što su se pojavile glasine o navodnim orgijama u kojima su učestvovale Milica Veličković sa vositeljima televizije Pink i bivšim zadrugarima Filipom Đukićem i Borom Santanom, oglasila se Deniz Dejm za domaći medij, koja je te noći bila sa njima u stanu. Milica Veličković je sinoć u emisiji negirala da je imala bilo kakva iskustva sa orgijama, ali nije porekla da se upoznala sa Deniz, Borom Santanom i Filipom Đukićem i da su se družili u stanu nakon izlaska.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić, RTV Pink, S. Kojić

Milica Veličković, Bora Santana i Filip Đukić

Mene su pitali za ovu Milicu, ali nisam znala ko je ona, tek kad su mi je pokazali, setila sam se te devojke iz izlaska. Mogu da kažem da je bila fina i slatka sa mnom kao i svi ostali rijaliti fanovi i fanatici - istakla je Deniz i dodala: 

- Znate da se ja ne bavim demantima, nisam nikoga ubila, niti sam nešto ilegalno uradila, tako da nisam ja malograđanka koju navodi o orgijanju mogu da uvrede. Neka se demantima bave drugi, ja imam previše posla. Pozdrav iz Lisaboba gde uživam sa svojim verenikom - poručila je Deniz za Alo.

Republika

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading