ZADRUGARSKE ORGIJE NAPRAVILE KARAMBOL U ELITI: Terza urnisao Milicu zbog vrele akcije sa Filipom Đukićem i Borom Santanom!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese Šimanovce!

ZADRUGARSKE ORGIJE NAPRAVILE KARAMBOL U ELITI: Terza urnisao Milicu zbog vrele akcije sa Filipom Đukićem i Borom Santanom!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica "Elite" Milica Veličković našla se u žiži javnosti nakon što su procurele informacije o njenom navodnom učešću u grupnoj akciji sa poznatim rijaliti zvezdama i Pinkovim voditeljima Borom Santanom i Filipom Đukićem

Prema nezvaničnim informacijama, Milica je navodno imala vrelu akciju sa Filipom Đukićem i Borom Santanom. Ova vest je izazvala brojne reakcije javnosti, a sinoć jedospela i do rijaliti takmičara, a najburniji rekaciju imao je Miličin dečko Bora Terzić, koji ju je napao posle emisije. Međutim, njemu je ipak najviše smetalo što je bila u društvu Deniz Dejm

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bora Terzić i Milica Veličković

- Šta je tebi trebalo da se družiš sa tom spodobom? - upitao je Bora.

- Nisam se družila, jednom smo se videle kada je došla sa Adamom - nastavila je Milica.

- Ma ona ku*vetina dobra sa ovom mazgom(Adamom) priča svašta - dodao je Bora.

Međutim, Milica je odlučila da demantuje ove navode i istakla je da se sa pomenutim zvezdama nije družila, već da ih je samo jednom srela kada je došla sa Adamom Đoganijem na pomentuju žurku. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić, RTV Pink, S. Kojić

Milica Veličković, Bora Santana i Filip Đukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading