ZOLA I BEBICA SKOVALI PAKLENI PLAN ZA UNIŠTENJE MILJANE KULIĆ: Hoće da dokažu da je luda, sve je osmišljeno pred početak Elite!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok informacija o tajnom dogovoru bivših momaka rijaliti zvezde.

ZOLA I BEBICA SKOVALI PAKLENI PLAN ZA UNIŠTENJE MILJANE KULIĆ: Hoće da dokažu da je luda, sve je osmišljeno pred početak Elite!

Foto: ATA Images

Miljana Kulić sve vreme od početka rijalitija svađa se sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom koji je vređa i omalovažava joj porodicu, pa se obradovala kad je u "Elitu" došao Lazar Čolić Zola, nadajući se da razume agoniju kroz koju prolazi. 

Miljana ni ne sluti da su se njeni bivši ljubavnici urotili protiv nje. 

- Bebica i Zola su se čuli pre ulaska u rijaliti, iako se nisu podnosili, sada ih je spojio zajednički cilj, a to je da unište Miljanu. Pa čak je i Ivan Marinković pohvalio Bebicu, svi su se urotili protiv nje, Ivan, baš kao i Zola, jke imao razne okršaje i svađe sa Miljanom, ali od Bebice ovo niko nije očekivao jer znaju kako je srčano branio od svih i da je preko svega prelazio zarad nje. Sad je jasno da je sve bila maska, shvatio je da u rijalitiju može da opstane sam i pokazuje pravo lice. Zola se izleteo i jednom prijatelju priznao da ga je Nenad kontaktirao pre ulaska i pitao da li bi mu pomogao i da svima dokažu da je Miljana luda i da je navdu da odlepi tamo. On ide na kartu da će Miljana da napravi karambol, a da se on onda kod naroda opravda za svoje postupke - priča za Svet izvor koji je dobro obavešten. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

Miljana je Zolu odmah po ulasku pitala da joj bude prijatelj, jer joj je mnogo teško i svakodnevno plače, ali je dobila hladan tuš. 

- Samo da se družimo. Niko me ne voli ovde. Boli me duša, raspadam se, da li možeš da mi pomogneš da prevaziđem? To sam samo htela da te pitam - rekla je Miljana na šta joj je Zola odgovorio da neće da se druži sa njom, pa je Kulićeva pobesnela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading