ZOLA UDARIO NA ANELI AHMIĆ UŽIVO: Otkrivene njene KRUPNE LAŽI, Janjuš ostao FRAPIRAN istinom!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola bez kočnice!

ZOLA UDARIO NA ANELI AHMIĆ UŽIVO: Otkrivene njene KRUPNE LAŽI, Janjuš ostao FRAPIRAN istinom!

Foto: ATAImages

Učesnici popularnog rijaliti programa "Elite" ove subote će imati težak zadatak - biraju najperfidnijeg takmičara! Nakon što su se već suočili sa mnogim izazovima i svađama, sada će morati da odluče ko je od njih najveći manipulator. Uprkos tome što su svi u istom takmičenju, ova odluka će sigurno izazvati burne reakcije među njima.

Miljana Kulić naredna je došla na red da otkrije ko je to po njenom mišljenju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita

 

- Mnoge od vas ovde ne vidim. Prva osoba je mupkarac koji mi je zagorčao život, a ime ne želim ni da mu spomenem. Ono što je jasno je da je moju porodicu i mene nacrnio i ponižavao godinama. Zna se o kome je reč(Zoli). Drugo mesto je Milena, treće Đedović - istakla je Miljana.

- Jovana pevačica je na prvom mestu, a Bebicina Teodora je na drugom mestu. Sramno mi je da neko izjavi da bi iz inata Miljani muvala mene. Jako je podmuklo. Treća osoba je Žana, ovo što priča sad, ona to ne misli - kazao je Zola.

- Sad lažeš, ozbiljno izmišljaš - kazala je Žana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola Elita

 

- Ako je istina ono što mi je Janjuš rekao, neka Aneli bude treće mesto - kazao je Zola.

- Aneli, rekao sam da si podmukla, jer mi se Janjuš danas žalio da nisi htela da mu se odazoveš, kad te je dozivao. Što se tiče Jovane, Janjuš je s njom pričao u vezi mene, jer me je slagala - rekao je Zola.

- Jovana je na prvom mestu, jako je podmukla i sklona lažima. Druga osoba je Anđela. Mislim da si uvidela da si pogrešila prema meni. Duplo sam stariji od tebe, ali si ispala jako podmukla. Treća osoba je Spajdermen Uroš, koji glumi da ne zna da šutne loptu, a juče se popeo za dva minuta na krov - kazao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading