PRELJUBNIK ULAZI U ELITU: Plakao pred kamerama i molio suprugu da mu OPROSTI, Nikoli Lakiću će pasti MRAK NA OČI!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi takmičar "Elite" je već poznat publici rijalitija, a Nikoli Lakiću se neće svideti kad ga bude video na vratima Bele kuće!

PRELJUBNIK ULAZI U ELITU: Plakao pred kamerama i molio suprugu da mu OPROSTI, Nikoli Lakiću će pasti MRAK NA OČI!

Foto: Shutterstock

Produkcija rijalitija "Elita" za večeras je najavila vanredno ubacivanje novih takmičara u ovaj program. Publika je odmah pomislila da u najgledaniji rijaliti ulazi Lazar Čolić Zola, koji se sinoć pojavio u emisiji "Pitam za druga", a mi smo odmah stupili u kontakt sa njim.

- Iskreno da vam kažem, ne ulazim ja večeras, ne znam odakle ljudima to. Još uvek, za sada ne ulazim - rekao je Zola za Republiku. 

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zola i Conja

U grupama koje se bave praćenjem ovog rijalitija pojavila se nova informacija - da u "Elitu" ulazi Nikola Jovanović Conja, bivši učesnik rijalitija "Parovi", koji je sinoć gostovao sa Zolom kod voditeljke Dalile Dragojević.

Conja je publici ovog rijalitija postao poznat kao preljubnik. Njega je u takmičenje tada ispratila supruga Milka, koja nije sanjala da će se on naći u centru s*ks skandala. Conja, koji je u rijaliti ušao kao konobar iz Raške, imao je nekoliko situacija sa tadašnjim cimerkama, a svi pamte onu sa kontroverznom Ljubicom Stefanov.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Conja u "Pitam za druga"

Kada je čuo da ga je supruga ostavila i spakovala kofere, Conja je plakao pred kamerama i molio da ga ne ostavi. Jedan takmičark "Elite" se sigurno neće obradovati Conji, a to je Nikola Lakić, sa kojim je on imao žestoke sukobe u "Parovima", pune uvreda.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading