DEJAN DRAGOJEVIĆ DOBIO POZIV ZA ELITU: Skovan je pakleni plan, zbog ovoga će GORETI Šimanovci!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika očekuje da pobednika "Zadruge 5" ponovo vidi pred kamerama.

DEJAN DRAGOJEVIĆ DOBIO POZIV ZA ELITU: Skovan je pakleni plan, zbog ovoga će GORETI Šimanovci!

Foto: ATAImages

Marko Đedović razgovarao je sa Aneli Ahmić i Žanom Đorđević u vešeraju o Asminu Durdžiću i Staniji Dobrojević. Kako je Žana postala deo "Elite" u petak, ipak ima najviše infomracija iz spoljnog sveta, koje učesnike interesuju. Đedović je poželeo da u rijaliti uđe i Dejan Dragojević, kao i Asmin Durdžić, kako bi javno ratovali. 

- Jao i Dejana da mi uvedu...Pa ko druže, izvrnuli bi ga, sve čvarke bi mu istopili. Svinjska glavudža. Znači Alibaba preti po Srbiji... Jaoj Dejane, udri  - govorio je Marko Đedović. 

- Ona je napisala na engleskom: "Tražimo novi dom", kao traže da kupe kuću, ona je sve to snimala. On se čuje kako on govori na engleskom, on nema veze s engleskim. On je rekao da 01.09. dobija ključ, da Nora i ja dođemo u Majami. Ja nikad njeno ime nisam spomenula, a on meni viče: "Hoćeš da te Stanija nazove" - govorila je Aneli.

- Kao: "Da si napisala poruku, ja bih ti ga vratila"...Pa ne je*u se ni oni sa Bred Pitom, to kad im vidiš izbore sa čukljevima - čudio se Marko.

Poznato je da je Đedović Dejanu ostavio sve dokaze kad je ulazio u rijaliti i da je rekao da može sve da koristi, kad ga ljudi napadaju u spoljnom svetu. Mnoge zanima da li će se Dejan pojaviti u rijalitiju nakon Đedovićevog poziva, iako je i sam pobednik "Zadruge 5" rekao da bi ušao u takmičenje, čak i bez honorara, kako bi ispoštovao čelnike televizije Pink. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading