DEJAN DRAGOJEVIĆ MOLI MAJKU ZA OPROST: Nova drama u Veterniku, sve isplivalo na mrežama!

Autor:

Zadruga

30.10.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" podelio je snimak koji je preplašio fanove.

DEJAN DRAGOJEVIĆ MOLI MAJKU ZA OPROST: Nova drama u Veterniku, sve isplivalo na mrežama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević pobednik rijalitija "Zadruga 5", koji je nedavno okončao svoj brak sa Dalilom Dragojević, oduševljava javnost svojim bliskim odnosom sa majkom Biljanom Dragojević. Nakon godina razdvojenosti, Dejan i Bilja su se ponovo zbližili, ali iznenada se pojavio snimak koji je izazvao veliku pažnju.

Na snimku koji je sam Dejan objavio na društvenim mrežama, može se videti napeta situacija između majke i sina. Dejan je sve vreme pratio majku kamerom, pokušavajući da je smiri.

- Stani, molim te! Dođi, nemoj da si ljuta - vikao je Deki, a Bilja ga nije konstatovala i sve vreme je bežala od kamere.

- A mama, nemoj, što si ljuta, mama, nemoj - dobacivao joj je Deki kroz smeh, a Bilja mu se otimala i samo je nešto kratko porcedila kroz zube.

Republika

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević i Biljana


Dejan je poznat po svom humoru, pa je tako i ovo bila jedna od njegovih šala, a snimak je bio deo njihove igre. Očigledno je da je Dejan želeo da iznenadi majku i da je obraduje, ali se Bilja našla u žurbi i nije imala vremena za snimanje i objave na društvenim mrežama.

Nakon turbulentnog perioda njihovih odnosa, ovo je još jedan dokaz koliko su se Dejan i Bilja zbližili. Nema više trzavica i svađa, već samo ljubav i podrška. Dejan je odlučio da neguje svoje odnose sa najbližima i da im ugađa koliko god može. Ako je suditi po snimku, njih dvoje su se zaista opustili i uživali u trenucima zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading