ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK DRAGOJEVIĆA: Otkriveno šta se dešava u porodičnoj kući u Veterniku, svi gledaju u Dejanovu devojku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.10.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se klip, komentari se nižu kao ludi.

ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK DRAGOJEVIĆA: Otkriveno šta se dešava u porodičnoj kući u Veterniku, svi gledaju u Dejanovu devojku! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

U porodici pobednica pete sezone "Zadruge", Dejana Dragojevića, djuče je postojao veliki razlog za slavlje. Poznato je da se on sa svojim najbližima izmirio nakon što je izašao iz Bele kuće, sa kojima je prekinuo kontakt tokom braka sa Dalilom Dragojević. 

Juče je na Instagram profilu Dejanove i Davidove majke Biljane Dragojević stizale brojne čestitke, jer joj je rođendan. Pored najbližih oglašavale su se i fan stranice koje su Dejana i Davida podržavale tokom učešća u svakom rijalitiju i Biljani upućivale najlepše reči. 

Republika

Foto: instagram

Porodica Dragojević

Danas je na društvenim mrežama isplivao snimak sa privatne proslave, koju je Biljana organizovala u porodičnoj kući u veterniku. Ona je snimila ludu atmosferu tokom rođendanske žurke, a na snimku je mnogo ljudi, a najviše pažnje je privukla Dejanova izabranica, Jovana Stojanović, koja je igrala i sjajno se provodila. 

Poznato je da se Jovana sjajno uklopila u porodicu Dragojević i da se sa njima odlično slaže, što jako često Dejan pokaže na društvenim mrežama ili nekom od video klipova koje podeli na svom YouTube kanalu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading