VUČIĆ: ''Videćemo 21. oktobra kakav PAKET donosi petorka''

Autor:

Vesti

11.10.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će se videti kakav će "paket" 21. oktobra doneti izaslanici iz pet zemalja, čiji je dolazak najavljen za kraj meseca.

VUČIĆ: ''Videćemo 21. oktobra kakav PAKET donosi petorka''

Foto: Tanjug AP

Odgovarajući na pitanje da li očekuje dodatne pritiske, Vučić je rekao da ne zna šta znače dodatni pritisci jer se svakoga dana, kako kaže, suočava sa pritiscima.

To vam je život, to vam je posao. Sučavate se sa spoljnim pritiscima, sa onima koji bi da ruše Srbiju na različite načine, ne verujem da je to slučaj sa "petorkom", verujem da oni žele da na drugačiji način postave probleme oko rešavanja krize na KiM. Nadam se, videćemo kakav je to paket i šta donose 21. oktobra - rekao je Aleksandar Vučić novinarima.

On je dodao da se suočava sa tim da jedan deo ljudi želi spolja da ograniči Srbiju, da spusti snage Srbije i u tome pronalazi pomagače u našoj zemlji.

Foto: Tanjug AP

Aleksandar Vučić

- Je l' razumete šta se dogodilo? Neko je pisao pismo Žozepu Borelju iz ove zemlje, ne da uvodi sankcije Kurtiju, onima koji maltretiraju srpsku decu i srpske ljude na KIM, već protiv lidera njihove zemlje zato što ne mogu da ga pobede drugačije. Jel' vi razumete, to se nikada nigde nije dogodilo. Je l' razumete sa kim imamo posla? - upitao je Vučić.

On je dodao da oni koji to rade nemaju politiku, već svakoga dana govore da se uvedu sankcije Rusiji.

- To slušam svaki dan. Šta vam je politika? Ako možemo da srušimo, neka strada i naša zemlja samo da bi se mi dočepali vlasti - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (28)

Loading
Maja

11.10.2023 14:15

Baš tako! Ali Srbija je uz našeg predsednika!

Ljubicica

11.10.2023 14:16

Sazivanje sednice saveta bezbednosti je korak ka smirivanju tenzija na KiM.

Milos

11.10.2023 15:40

Valjda ce nam petorka doneti nesto lepo, tome se sada nadamo.

Nebojša

11.10.2023 17:13

Nadam se da neće opet da prete i ucenjuju nego da imaju neko valjano rešenje za KiM.