STANIJA I ASMIN PAZARILI NOVI STAN, PA ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT?! Ova informacija će Aneli promeniti život, starleta sve priznala!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se javno pohvalila novim stanom, jedan njen potez sve bacio u rebus.

STANIJA I ASMIN PAZARILI NOVI STAN, PA ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT?! Ova informacija će Aneli promeniti život, starleta sve priznala!

Foto: Instagram

Stanija Dobrojević napokon je odlučila da Asminu Durdžiću pruži još jednu šansu i pređe mu preko laži koje joj je plasirao, kako je i sama priznala.

Međutim, ona je rešila da započne potpuno nov život, pa je napustila Srbiju i pokazala novi dom.

Nije poznato sa kim će starleta sada živeti i ko joj pravi društvo u luksuznom stanu na plaži, a njen najnoviji snimak privukao je pažnju i pokrenuo lavinu komentara:

- Novi život, nova kuća na plaži - napisala je Stanija.

 

 

Mnogi su je pitali sa kim će sada živeti, a u komentarima se provlačila i Aneli Ahmić, Asminova bivša izabranica i majka njegovog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nadica

02.11.2023 07:15

Džaba ti svi stanovi, kada nemaš pamet!!!

sofija

02.11.2023 09:31

Stanija nije sa Asminom i dovoljno je bogata da sama kupi stan. Ima ona još dve kuće u drugim saveznim državama. Najviše mi se svidja knjiga za novi početak. Bravo Stanči i srećno.

Vesna

02.11.2023 09:46

Jebo vas Majami i sve vas koji trcite tamo,nemojte ni da se vracate