SLOVENKA POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG VEZE ALEKSANDRE I CARA: Trudna zadrugarka započinje zajednički život sa Filipom, njena majka OČAJNA!

Autor:

Zadruga

30.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Nikolić očajna zbog njene veze sa Filipom Carem, zbog njega poželela sebi da oduzme život.

SLOVENKA POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG VEZE ALEKSANDRE I CARA: Trudna zadrugarka započinje zajednički život sa Filipom, njena majka OČAJNA!

Foto: ST/N. Mutić, ATA Images

Protekle nedelje Aleksandra Nikolić je odlučila da se odseli od majke Slovenke i iznajmi stan, u kom trenutno boravi sa prijateljicom, Anom Spasojević.

- Nisam se čula sa njom, zovem je, ne javlja mi se, iznajmila je novi stan sa Anom Spasojević. Inače se redovno čujem sa njom, njoj hormoni sada rade, pa mi kaže samo po jednu rečenicu - rekla je tada Slovenka.

Inače, kako Skandal saznaje, Aleksandra je skovala tajni plan da se Filip Car useli u taj stan, koji je sada iznajmila, međutim, ne želi da se to zna za sada. Njena majka je zabrinuta zbog njenih promena raspoloženja, zbog čega je Aleksandra, između ostalog, odlučila da napusti porodični stan.

Republika

Foto: Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

 

 

U svakom slučaju, Filip bi po planu i tvrdnji njihovih prijatelja trebalo da se useli u taj stan uskoro, a Slovenka i dalje ne podnosi Cara, pa je Ana "alibi" za sve. Inače, kako prenosi Skandal, Slovenka je svojevremeno želela sebi da oduzme život zbog Filipa i svega što je radio Aleksandri tokom veze:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Nikola Mutić

 

 

- To mi se nikako ne dopada, mislim da je i ušao u Zadrugu sa namerom da sroza Aleksandru, nadam se da će biti pametna. Ja sam htela da se ubijem zbog njega u četvrtoj sezoni. On jeste dobar drug, harizmatičan je, ali što se ljubavnih veza tiče... Katastrofa. Moje dete je ostalo bez dinara zbog njega, završila u zatvoru. Molim Boga da se udalji od njega - govorila je Slovenka za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bica

31.10.2023 16:38

Pa što se n8je ubila kada je ro htela?