MENSUR URLA PO ŠIMANOVCIMA: Dobio napad HISTERIJE, traži ŠTEK da pobegne iz Elite!

Autor: P. R.

Zadruga

28.10.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić ponovo hoće da beži iz rijalitija!

MENSUR URLA PO ŠIMANOVCIMA: Dobio napad HISTERIJE, traži ŠTEK da pobegne iz Elite!

Foto: printscreen/instagram

Učesnik "Elite" Mensur Ajdarpašić ponovo pokušava da pobegne sa imanja iz Šimanovaca. Ovoga puta izgleda da ga niko neće sprečiti u toj nameri, budući da je počeo da luduje, i da traži način da pobegne. Reper ga je sve vreme odgovarao od sulude ideje, ali se Crnogorac zainatio.

- Ja ti ne želim to, želim ti sve dobro. Ne možeš da izdršiš, što? Sačekaj, je*ote - kazao je Nenad Aleksić Ša.

- Jesi lud, čekaću ih ja ovde - istakao je Ajdarpašić, a zatim krenuo u šetnju sa cimerima, međutim, već na prvim koracima je povikao naglas.

- Ne želim više da budem ovde, rešio sam da odem i niko me neće sprečiti. Ima da pobegnem, naći ću neki izlaz. Nemojte da me nagovarate da ostanem, puko sam i hoću da idem, ima da pobegnem - brecao se Mensur, gledajući direktno u kameru.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Mensur Ajdarpašić Zadruga 7 Elita

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Mensur Ajdarpašić tokom učešća u "Eliti" naglašava da će pobeći iz rijalitija. Nedavno je tokom rasprave sa cimerom Urošem Stanićem najavio da će najverovatnije samoinicijativno napustiti imanje u Šimanovcima i tako diskvalifikovati sebe zbog čega bi mogao biti tužen od strane produkcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Euro

28.10.2023 20:19

Realno na Mensuru se vidi da ima neke probleme zbog necega.Decko tesko veze recenice,obrce ocima cudno .Treba da ga puste kuci .On treba pomoc psihijatra ,nakupilo mu se stresova .

Veki

28.10.2023 21:27

Pun nam je nos ovog nepismenog idiota iz Crne gore,bas volim da ga ne gledam vise