IVAN MARINKOVIĆ ZAPRETIO GOCI TRŽAN: "Sjaši mi s kičme, kako te je PSIHIJATAR SAVETOVAO?"

Autor:

Zadruga

24.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković nikad brutalnije odgovorio Goci Tržan!

IVAN MARINKOVIĆ ZAPRETIO GOCI TRŽAN: "Sjaši mi s kičme, kako te je PSIHIJATAR SAVETOVAO?"

Foto: ATAImages

Bivši zadrugar Ivan Marinković na Instagram profilu objavio je jedan intervju u kom je njegova bivša supruga i pevačica Goca Tržan govorila o braku sa njim, u kom su dobili ćerkicu Lenu

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Ivan Marinković i Jelena Ilić

 

Goca vrlo često dobija pitanja o Ivanu, naročito od kada je bio u rijalitiju ,,Zadruga 6". Međutim, izgleda da se Ivanu ne sviđa ono što Goca priča i način na koji priča, te je na Instagramu objavio status koji je posvetio direktno njoj:

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković o Goci Tržan

 

- Alo ženo, sjaši mi sa kičme, svaki dan mi iskaču tvoji intervjui, kao ne pričam o njemu, ne zanima me... Idi bre ženo neku pesmu, neki koncert za jednog, neko dete?! Mani se mene ili ja da počnem da ti dajem na značaju, pa da opet pričaš kako te je psihijatar savetovao kako da se boriš sa problemom ,,alimentacije"? Ako nemaš menadžera, tj. ako nemaš posla, jer si matora, mani se mene i preko mog imena da opet budeš aktuelna. Ako ti je krio što sam se oženio i imam svoj život, pitaj se, da ja dalje ne pričam - napisao je Ivan Marinković na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

25.10.2023 00:55

Da nije te zene ti bi bio poznat meseca Limburga a možda ni tada nalazi odvratna,idi operise tu baviti od nosa dok ne potrosis to sto si zaradio