PRVE FOTOGRAFIJE SA PLAŽE! Maja Marinković i Edo Fetić se "poigrali" sa hejterima, ovaj njihov potez niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Edo Fetić uspeli su sve dodatno da zbune, o njihovom potezu bruji javnost.

PRVE FOTOGRAFIJE SA PLAŽE! Maja Marinković i Edo Fetić se "poigrali" sa hejterima, ovaj njihov potez niko nije očekivao!

Foto: Republika.rs, Red tv printscreen

Maja Marinković se na sve načine ograđuje od afere sa Edom Fetićem, tvrdeći da joj je on samo prijatelj, iako mnogi i sada sumnjaju u to.

Kontroverzna zadrugarka sada uživa u Barseloni, a danas je sve fanove počastila vrelim snimkom sa plaže, koji je Edo odmah lajkovao i time stavio do znanja da prati svaki njen korak.

 

 

Međutim, odmah je usledila i njegova fotografija u kupaćem kostimu, koju je objavio putem Instagram storija uz pesmu "I sad me po tebi poznaju". Očigledno je da Maja i Edo komuniciraju preko društvenih mreža, što je zasmetalo i njegovoj bivšoj izabranici, Dragani Mitar, koja je momentalno otpratila i uklonila Maju sa Instagrama, iako su nekada bile prijateljice.

Republika

Foto: instagram.com/edo_fetic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading