STANIJA DOBROJEVIĆ PODNELA TUŽBU: Starleta presekla sve, objavljuje sve DOKAZE!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević podnela tužbu protiv bivše rijaliti učesnice.

STANIJA DOBROJEVIĆ PODNELA TUŽBU: Starleta presekla sve, objavljuje sve DOKAZE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Starleta Stanija Dobrojević donela je konačnu odluku da podnese tužbu protiv Viktorije Mitrović, zbog pominjanja u emisiji ,,Pitam za druga", tokom koje se ispostavilo da su navodno delile istog momka. 

Foto: Red tv printscreen

Viktorija Mitrović Pitam za druga

 

Stanija kada je čula o kome je reč, rešila je da pravdu potraži na sudu, te je podnela tužbu protiv bivše rijaliti učesnice. Stanija je nedavno za medije govorila o odnosu sa Asminom, te istakla da je njihov odnos dosta turbulentan, kao i da dalje ne može da dođe sebi zbog svega što joj se izdešavalo u poslednje vreme. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević

 

- Mi nismo zajedno, mi se nismo videli mesec dana, ali smo u kontaktu, tu je turbulencija, pričamo, pa se desi neka glupost, pa taman popravimo odnos i stalno je turbulentno. Kada sam se vratila, tražila sam dokaz da je bio oženjen - rekla je Stanija, pa dodala o Viktoriji Mitrović:

- Da li je moguće da ove spodobe sede u emisiji i pakuju mi aferu sa likom koga ni ne poznajem? Ove nakaze i spodobe što sebe u emisiji i ovako mi pakuju javno priče, ja sam zgrožena - dodaje Stanije, te ističe da će protiv Viki podneti tužbu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

25.10.2023 19:58

Ajde bre ti izoperisani glupaco sjasi nam sa grbave kao i oni koji pusi o tebi