ŠOK PREOKRET! Stanija našla NOVOG FRAJERA, pojavila se PRVA zajednička fotka, ovo će Asminu slomiti srce!

Autor:

Zadruga

10.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević uhvaćena sa novim frajerom!

ŠOK PREOKRET! Stanija našla NOVOG FRAJERA, pojavila se PRVA zajednička fotka, ovo će Asminu slomiti srce!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Starleta Stanija Dobrojević presekla je sve kada je u pitanju njen odnos sa Asminom Durdžićem. Međutim, sada se pojavila nova fotografija sa frajrom, o kom svi bruje. Naime, na Instagram profilu Maje Marinković pojavio se snimak, na kom je pozirala sa Stanijom, a društvo im je pravio i zgodni pevač Emir Brunčević

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

Naime, snimak je nastao tokom snimanja emisije ,,Amidži đou" u kom su njih troje gostovali prošlog utorka. Emir je objavio snimak na Instagramu i podelio sa svojim pratiocima, a usput je označio i Stanijinog bivšeg dečka Amisna. 

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Emir Brunčević

 

Starleta Stanija Dobrojević raskinula je sa svojim bivšim verenikom Asminom Durdžićem. Tvrdila je da nije znala da je Asmin oženjen. Međutim, Asmin nije odustao od nje i otputovao je u Ameriku kako bi je video. Stanija i Asmin su bili razdvojeni neko vreme zbog navoda da je Asmin u braku sa elitne takmičarke Aneli Ahmić. Stanija se kasnije oglasila za medije i ispričala da je u pitanju prevara, te da njen dečko nikada nije bio oženjen. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su se ponovo sastali.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading