MAJA MARINKOVIĆ ULAZI U "ELITU" SA PAKLENIM PLANOM: Pripremila DVE GORKE osvete, Stanija otkrila sve detalje!

Autor: M. K. V.

Zadruga

24.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrojevićka ne krije da je na pomolu njeno pomirenje sa bivšim verenikom, te ističe da joj je Marinkovićka produžena ruka koja će da se obračuna sa Aneli Ahmić što zbog starletine situacije, to i zbog Sarajkine afere sa Markom Janjuševićem.

MAJA MARINKOVIĆ ULAZI U "ELITU" SA PAKLENIM PLANOM: Pripremila DVE GORKE osvete, Stanija otkrila sve detalje!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Starleta Stanija Dobrojević priznala je da će za koji dan konačno da se suoči sa Asminom Durdžićem, sa kojim tvrdi da se nije videla dva meseca.

 

Takođe ističe da će svojoj drugarici Maji Marinković prepustiti da je osveti kada uđe u "Elitu" i nađe se oči u oči sa Asminovom bivšom Aneli Ahmić, koja se zbližila sa Majinom najvećom ljubavi Markom Janjuševićem Janjušem.

 

Republika

Foto: Red tv printscreen, Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojović svojoj drugarici Maji prepušta da ratuje sa Aneli

 

- Maja će da osveti sve! Kad uđe napraviće karambol - rekla je Stanija sa osmehom od uva do uva, vidno oduševljena što ima svog igrača, te nastavila:

Maja neka bude moja produžena ruka. Ja jedva čekam da ona tamo uđe, kad god uđe, mislim da će ona da osveti i mene i čitavu ovu situaciju ljudi koji su mi napakostili, ja o tome pričam otvoreno i javno, ne igram nikad prljavo. I kad radim neke stvari, transparentna sam. Rekla sam joj: Lutko, ovaj put da igraš, ne rijaliti, nego život i da ideš u super finale ili da pobediš. U životu su nam isprepletane životne stvari, njena sa Janjušem, ovo moje, ali dosta su mi napakostili, a ja nisam znala, znali su da nisam znala. Majinu priču znam čitavu, nju u dušu znam, tako da... Gle, ja da sam mlađa, znaš kad bih prepustila ovu ulogu ikome, ne bih nikome, ja bih ušla, uzela veliku lovu, popularnost bi bila tu, izborila bih se za svoje, ali nemam više živaca za to. Tako da je Maja idealan lik!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić zanemeće kad u Beloj kući ugledaju Maju

 

Dobrojevićeva ne poriče mogućnost da će doći do pomirenja prilikom susreta sa Drudžićem, koji samo što se nije desio. 

- Ja se još nisam videla sa njim i možda dođe do tog susreta ovih dana. Ne znam uopšte kako će to izgledati posle dva meseca i svega ovog što se izdešavalo. Ne znam da li će mi biti još draži ili ću biti u fazonu da sam se ohladila. Bojim se susreta. Ovo je bila samo njegova borba, ova dva meseca. Koliko su mene medijski linčovali, ja sam se na njemu iživljavala, lagao je i nisam mogla da mu verujem. I priznao je, ne znam šta ćemo sada, stiglo je i to cveće, prelepo je, naravno da ću to da objavim javno. Nismo se još videli, evo neka kroz par dana bude i to naše "oči u oči" da porazgovaramo, da vidimo kako će i to da bude, ja imam frku i tremu od toga iskreno. Svašta me je lagao. Ali poenta je da se on sve vreme borio. Ja ću, kada ga vidim, prvo da mu se izvinim za sve stvari koje sam mu izgovarala, jer nisam znala šta kome da verujem - zaključila je Stanija u emisiji Ekskluzivno. 

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević na korak od pomirenja

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading