BEBICA I KAČAVENDA SKOVALI PAKLENI PLAN DA SE REŠE MILJANE: Na korak do totalnog UNIIŠTENJA Kulićeve, Marija strahuje za ono što sledi!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica imali su žestoku raspravu, a sada je otkrivena pozadina njihove brutalne svađe.

BEBICA I KAČAVENDA SKOVALI PAKLENI PLAN DA SE REŠE MILJANE: Na korak do totalnog UNIIŠTENJA Kulićeve, Marija strahuje za ono što sledi!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

Jutros su svi u "Eliti" ostali bez teksta nakon što je Miljana Kulić doživela nervni slom zbog Nenada Macanovića Bebice.

Podsetimo, sukob je izazvao Bebica kada je poručio Miljani da će se postarati da njen sin Željko nastavi odrastanje kod oca Ivana Marinkovića.

- Neće on više živeti tako kod vas među ku*vama, pored mame i babe... Ide Željko lepo da bude kod Ivana - provocirao je Nenad Miljanu.

Miljana je burno reagovala, pa je skočila, kao furija u raspravu sa njim, a ukućani su sprečili ozbiljniji sukob.

Republika

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

Međutim, na Instagramu se pojavio novi snimak, na kom je ustanovljeno da je sve ovo bio plan Bebice i Milene Kačavende, kako bi diskvalifikovali Kulićevu. 

- Tebra, najbolje da je isprovociraš da te klepi i neka ide kući i završio si priču, ovo je nemoguće nećeš moći ti nju da izdržiš, neće te ostaviti na miru - posavetovala je Milena Bebicu, a on se složio sa njom:

- Pa da, sada će to da bude, ja sam se sada spremio na to i sad će da bude tako! - rekao je Bebica.

 

 

Naravno, komentari na ovu temu su podeljeni, pa tako jedni smatraju da Miljana u svakom slučaju zaslužuje da bude diskvalifikovana, jer je bilo kakav vid nasilja u Eliti najstrožije zabranjeno, dok se njeni fanovi zalažu za to da se i za ovakvu vrstu provokacija snose posledice.

- "Diskvalifikovati Miljanu odmah!", "Miljana, bravo, u nešto se ne dira", " Bebica je sve isplanirao", "Miljana zaslužuje momentalnu diskvalifikaciju"... - glase neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading