ŽESTOKA AKCIJA ANELI I JANJUŠA: U dnevnoj sobi izvodili akrobacije, ISPIPALI se po celom telu!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš i Ahmićeva iskoristili Uroša Stanića kako bi se prepustili strastima.

ŽESTOKA AKCIJA ANELI I JANJUŠA: U dnevnoj sobi izvodili akrobacije, ISPIPALI se po celom telu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić sve više vremena provode zajedno. Nakon ugovora kojeg su sklopili do kraja rijalitija i obećali da neće biti ni sa kim od ukućana, sve su bliži. Njih dvoje nemaju problem da pred kamerama, ali i svojim cimerima ramenjuju nežnosti, iako je bivši košarkaš pred ulazak u rijaliti "Elita" rekao da se pomirio sa suprugom Enom. 

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Janjuš i Aneli Elita

Aneli i Janjuš skoro svaki dan nađu razlog da se posvađaju i jedno drugome priprete da će prekinuti svaki kontakt, ali uvek se na kraju ponovo spoje i zakopaju ratne sekire. Učesnici rijalitija ubeđeni su da su njih dvoje zaljubljeni do ušiju jedno u drugog i da neće moći da odole osećanjima koje imaju, pa će se prepustiti ljubavnoj vezi.

Nakon današnje emisije "Gledanje snimaka" Janjuš i Aneli su iskoristili Uroša Stanića kako bi se mal žešće dohvatili na garnituri. Već je poznato da se oni šale kako je Stanić njihov sin, pa su se tim povodom grlili i valjali na garnituri. Janjušević je sve vreme ležao preko Aneli i dodirivao je, a ona nije skidala osmeh sa svog lica. Uroš se nije bunio što se nalazi u ovom ljubavnom sendviču, a sa Janjušem i Aneli provodi svakako dosta vremena tokom dana. 

Da li će Aneli i Janjuš uspeti da odole osećanjima koja su svima uočljiva ili će im ipak popustiti kočnice i prepustiće se strastima koje osećaju ostaje da pratimo u nastavku rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading