NI KRNJAČA, NI CRIKVENICA! Evo gde trenutno ŽIVI trudna Aleks Nikolić - preselila se u novi stan nakon SKANDALA sa Carem! (PAPARACO)

Autor:

Zadruga

11.10.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna Aleksandra Nikolić uhvaćena sa svojom drugaricom Anom Spasojević, otkriveno gde sada živi!

NI KRNJAČA, NI CRIKVENICA! Evo gde trenutno ŽIVI trudna Aleks Nikolić - preselila se u novi stan nakon SKANDALA sa Carem! (PAPARACO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Trudna Aleksandra Nikolić juče je podelila stori na svom Instagram profili i otkrila svojim pratiocima da je pobegla iz Beograda i da mir trenutno pronalazi u Vrnjačkoj Banji.

Pre nego što je otišla u Vrnjačku Banju, ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je u zoološkom vrtu "Vrt dobre nade" u našoj prestonici i to sa drugaricom Anom Spasojević, koja joj pravi društvo u ovim trenucima.

Ekipa pomenute emisije pratila ju je nakon ove posete, a Aleks je prvo sa Anom otišla do prodavnice, a potom do stana u Bulevaru kralja Aleksandra, koji je izgleda iznajmila. Podsetimo, Aleks je pre toga živela sa svojom majkom u Krnjači, a potom ponela sve stvari u Crikvenicu, odakle se iselila nakon skandala sa Carem.

Republika

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Aleks i Car

Nikolićeva je danas šokirala pratioce. Naime, Filip Car je držao uživo prenos na mreži TikTok, a u jednom trenutku oglasila se Nikolićeva u komentarima, što nikome nije moglo da promakne. 

- Jeste, divan dečko - napisala je ona, a fanovima nije baš najjasnije da li je bila ironična, pa su zbog toga i mišljenja podeljena.

Mnogi njeno oglašavanje smatraju kao dovoljno dobar dokaz da su se Car i ona pomirili jer da nije tako, verovatno se ne bi ni javljala, dok drugi smatraju da je ovo bila ironija i da je u njegov TikTok "lajv" ušla samo kako bi ga provocirala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading