ON ULAZI U ELITU: Matora obelodanila strogo čuvanu informaciju iz spoljnog sveta! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.10.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se vratila iz bolnice otkrila je ime bivšeg zadrugara koji će se pojaviti u ovoj rijaliti sezoni.

ON ULAZI U ELITU: Matora obelodanila strogo čuvanu informaciju iz spoljnog sveta! (VIDEO)

Foto: Ilustracija

Jovana Tomć Matora nekoliko dana nije bila u rijalitiju "Elita" jer je zbog lošeg zdravstvenog stanja bila hospitalizovana. Mnogi su se brinuli za nju, ali ona je pre dva dana vraćena u Belu kuću, gde se odmah uplela u neke svađe, ali je i svojim prijateljima otkrila poverljive informacije iz spoljnog sveta. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora se vratila u Elitu

Naime, ona je juče tokom proslave rođendana Marka Đedovića otkrila da će bivši zadrugar i pevač Mikica Bojanić ponovo biti deo rijalitija i to od januara meseca, kako je ona ispričala svojim cimerima u "Dubiozi". 

 

 

Produkcija televizije Pink još uvek nije potvrdila ovu informaciju, niti rekla da bi pevač mogao da se pojaviti u rijalitiju u nekom od vanrednih ubacivanja. 

Jednom prilikom Mikica je govorio o tome da li bi ponovo živeo pred kamerama i bio deo rijaliti programa. 

Mnogo je teško, a dosta ljudi sve to osporava, a svi gledaju. Zapravo jedini komentar na moje učešće, sa ove tačke gledišta je da ući tamo nije hrabrost, ovo je ludost, pogotovo za nekoga ko ima porodicu i decu - rekao je Mikica nekoliko meseci nakon što je poslednji put napustio rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading