U ELITU 7 ULAZI RIJALITI BOMBA SA SVEŽIM INFORMACIJAMA: Svi su ga se PLAŠILI zbog britkog jezika, sa svima se svađao, a bio je na KORAK do RAZVODA!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurila informacija o ulasku novog takmičara Elite!

U ELITU 7 ULAZI RIJALITI BOMBA SA SVEŽIM INFORMACIJAMA: Svi su ga se PLAŠILI zbog britkog jezika, sa svima se svađao, a bio je na KORAK do RAZVODA!

Foto: promo

Takmičarka rijaliti programa, Jovana Tomić Matora, nekoliko dana nije bila u Eliti usled zdravstvenih problema.

Takmičarka je bila hospitalizovana i sklonjena od ostalih takmičara, a u Belu kuću vratila se tek juče i svima prenela ko je osoba koja će im se uskoro pridružiti u "Eliti".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mikica Bojanić Elita

 

U pitanju je pevač, Mikica Bojanić, koji je odlučio da ponovo da šansu rijalitiju u kom se proslavio prošle sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Zvanična informacija još uvek nije dospela od strane bračnog para Mitrović, ali Matora je učesnike obavestila o njegovom ulasku nedugo nakon njenog povratka u odaje rijalitija.

- Mnogo je teško, a dosta ljudi sve to osporava, a svi gledaju. Zapravo jedini komentar na moje učešće, sa ove tačke gledišta je da ući tamo nije hrabrost, ovo je ludost, pogotovo za nekoga ko ima porodicu i decu! - rekao je Mikica nekoliko meseci nakon što je poslednji put napustio rijaliti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading