ŠA LAŽE O RAZVODU: Sandra Rešić raskrinkala repera, samo njih dvoje znaju ISTINU u Eliti!

Autor:

Zadruga

10.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša zadrugarka progovorila o svim aktuelnim rijaliti temama!

ŠA LAŽE O RAZVODU: Sandra Rešić raskrinkala repera, samo njih dvoje znaju ISTINU u Eliti!

Foto: ATAImages

Bivša rijaliti-učesnica Sandra Rešić otvorila je dušu o Nenadu Aleksiću Ša i priznala da joj se reper poverio i otkrio prave razloge razvoda, a onda u Beloj kući preokrenuo priču i slagao za mnoge detalje iz njihovog odnosa, što je pevačicu razbesnelo. Naime, Sandra tvrdi da pravu istinu pored nje znaju Jovana Tomić Matora i Marko Đedović.

- Ispada da se on razveo jer je Vanji podviknuo dva puta kad je izlazila s drugaricom, a meni je ispričao totalno drugu priču. Ne mogu da pričam jer su to njihovi privatni razlozi. Priča koju je izneo polovična je, ima detalja koje mi je rekao kroz suze, a tamo nije. Sada je kontradiktoran i laže, nije bilo nikakvog sukoba. Isto to što je rekao meni znaju Matora i Đedović, neka oni kažu, ja ću da potvrdim, ali neću prva reći, to su osetljive teme. Verujem da Vanja ima svoju stranu priče. Njegov problem je što krivicu svaljuje na sebe. To radi svaki put, diže devojke u nebesa, a onda kaže da je bio Glovo vozač. Sve mu se obije o glavu, na kraju ga sve izrade, tako on kaže. Pa što se nisi odmah bunio. Mnogo me nervira. Mislim da je on za sve kriv, da je problem u njemu, mora da dođe sebi i shvati bez obzira na to koliko ima rijaliti iskustva.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Vanja i Ša

Ko te još nervira, dok si još u tom maniru?

- Uuu mnogi. Čuburac je zaslužio da ga izbace. On mi se nije sviđao. Stalno je bio u konfliktu sa ženama, s muškarcima se odmah povlači: "Nisam brate, tako mislio", "Pogrešno si me shvatio." Ne sviđa mi se jer je bio tempirana bomba za diskvalifikaciju, ne sopstvenu, već drugih, navlači učesnike na to. Videli smo šta se desilo posle obračuna s Bebicom, s razlogom je izbačen i nije mi žao. Slično je i s ovim malim Urošem Stanićem. Mene ne interesuje ko kako živi, da li neko voli muškarce, žene, petlove, kokoške, on je u stanju da diskvalifikuje i igra na tu kartu. To mi je najgora varijanta rijaliti-učesnika.

Je l ima neko od novih učesnika ko ti se dopada?

- Marija Malivuk mi se dopada. Nju poznajem još dok je bila pevačica, znale smo da uskačemo jedna drugoj i menjamo se kad je to potrebno. Ona je neko ko ne preza ni od koga i ne ćuti nikome. U stanju je da se potuče kad joj dođe žuta minuta, takva je - zaključuje Sandra.

Republika

Foto: Dejan Milićević

Sandra Rešić

Matora i Jelena Batos su se ljubile na moje oči

 

Nakon što je u rijalitiju preneta vest da se Jovana Tomić ljubila s bivšom rijaliti-učesnicom Jelenom Batos, koja je to negirala, Sandra Rešić je potvrdila vest i priznala da se sve dešavalo pred njenim očima.

- Batos ne komentarišem i nikad nisam. Ono što je Matora rekla samo ću potvrditi, bila sam tu dok su se ljubile. Nikad nisam gotivila one koji na taj način pokušavaju da uđu u rijaliti, a ako tu omanu, onda se uhvate za nekog, pa krenu da ratuju spolja. Misle da će ući na račun nekih pljuvačina, što za mene nije karta za ulazak jer kad su imali priliku da naprave nešto i pokažu ko su i šta su nisu to uradili - rekla je Sandra.

Holivud bi poželeo scenario Ane i Bulića

 

Sandra Rešić priznala je da je sve videla u rijalitiju, ali dešavanja u vezi Ane Ćurčič i Ace Bulića još nije, te otkrila da će neke prepiske tek ugledati svetlost dana i promeniti tok "Elite".

- Videla sam sve i doživela svašta, ali ovaj scenario u vezi Ane i Bulića Holivud bi poželeo. Moram reći da sam svojim očima videla neke prepiske i da ćemo tek videti šokantne detalje u vezi njih, znači haos je mala reč šta vas očekuje - otkrila je Rešićka.

Bukilić žonglira sa dve kokoške
 

Sandra Rešić osvrnula se na prve ljubavi u "Eliti", pa se okomila na Teodoru Balzak i Teodoru Delić, koje je nazvala kokoškama sa kojima se igra učesnik iz Crne Gore Nikola Bukilić.

- Ove dve Teodore imaju dve vijuge više od onih kokoški što kake po dvorištu. Ova Balzak u zatvoru ništa nije naučila, ova druga tvrdi da sa Takijem Marinkovićem nije imala ništa, a ja je gledala kako je čovek drži jednom rukom za dupe, drugom za sisu. Ovaj mali Bukilić im dođe kao streptomicin. On je shvatio iako nema dovoljan fond reči, ali može da muva malo ovu, malo onu, da žonglira, pa će se pričati o njemu. Gledala sam dešavanja u izolaciji između Teodore Balzak i Nikole, tamo su žene pravile mnogo veći haos za manje uvrede, tako da ovo što je ona njemu prešla preko nekih stvari, malo ko bi - rekla je Rešićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading