ISTINA O MATORINOM ZDRAVLJU OTKRIVENA: Anita GRCA u suzama, evo šta su joj lekari radili van Elite, saznajemo sve DETALJE BORBE!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora vratila se u "Elita 7", a Republika otkriva u kakvom je zaista zdravstvenom stanju!

ISTINA O MATORINOM ZDRAVLJU OTKRIVENA: Anita GRCA u suzama, evo šta su joj lekari radili van Elite, saznajemo sve DETALJE BORBE!

Foto: Nebojša Mandić

Jovana Tomić Matora

Elitna takmičarka Jovana Tomić Matora vratila se u toku dana na imanje i nastavila svoju rijaliti borbu, a Republika saznaje u kakvom je zaista zdravstvenom stanju. Naime, kako smo ranije pisali, Matora je još od malena imala probleme sa temperaturama, a sada kada su joj se vratili problemi, produkcija joj je odmah ukazala potrebnu i stručnu pomoć. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

Kako govori izvor za Republiku, Matora se vratila u dobrom stanju, urađene su joj sve potrebne analize, te su lekari ustanovili da je spremna da se vrati u igru. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita 7

 

- Matora je sada super, oporavila se super i neće više imati probleme, imala je zaista odlične lekare koje su joj obezbedili iz produkcije i sada se oseća odlično. Više nema temperature, bila je pod dobrim infuzijama i koktelima vitamina koje su joj dati, sada joj je organizam jak, da kucnem u drvo - govori izvor blizak Matoroj za Republiku.

Anita Stanojlović kada je ugledala Matoru na imanju, zaplakala je na sav glas, pa joj se bacila u naručje.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzi

10.10.2023 02:05

Verovatno su joj ubrizgali još super muških hormona da matori bude baja nad bajama🤣🤣🤣

Vera

13.10.2023 20:08

Bilo bi dobro da su mogli da joj remontuju mozak.