U ELITU ULAZI KAČAVENDIN "VASKRSLI" VERENIK: Milena pretrnula od straha, od BLAMA neće smeti na ulicu posle rijalitija!

Autor:

Zadruga

10.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz razgovor sa Markom Đedovićem bivša kuma priznala da joj nije svejedno kad bi "pokojnog" verenika ugledala na vratila Bele kuće.

U ELITU ULAZI KAČAVENDIN "VASKRSLI" VERENIK: Milena pretrnula od straha, od BLAMA neće smeti na ulicu posle rijalitija!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Milena Kačavenda sinoć se tokom emisije "Pretres nedelje" osamila u pušionici sa Markom Đedovićem i komentarisala aferu koja je nastala oko njenog bivšeg verenika, za kojeg je mislila da je poginuo, a na kraju se ispostavilo da je ipak živ. 

Milena je Marku priznala da je za njim odlepila, a zaljubljenost koju je osetila prema njemu uporedila je sa osećanjima koje je imala prema bivšeg suprugu Srđanu Kačavendi

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda i Marko Đedović

- David je kao zbog mene pratio rijaliti, ali je u putu vozio, a gleda tv u kolima kad vratim film. Meni je najteže bilo što on ne postoji. Pita on mene da li bih se udala i ja na keca kažem da bih. Mogu da poredim kao kad sam se u muža zaljubila, leptirći  - govorila je Milena, a Marko nije mogao da veruje koje priče izlaze iz njenih usta. 

- Živo me zanima da li će se pojaviti... Zamisli kad ja svojoj deci govorim da se udajem i oni prenose Srđanu. Treba prošetati ulicom - nastavila je da priča Milena u pušionici tokom razgovora sa Markom. 

Zbog teme koja se pokrenula o njenom bivšem vereniku Davidu Tošiću na društvenim mrežama se spekuliše da će on postati deo Elite, a to čak sumnja i Milena, zbog čega i strahuje od njegovog pojavljivanja na vratima Bele kuće. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda i Marko Đedović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading