KAČAVENDA OTKRILA DETALJE AFERE SA TOŠIĆEM: Skandalozno PRIZNANJE napravilo pometnju na estradi, svi čekaju NJENU reakciju!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda progovorila je otvoreno o aferi sa Tošićem!

KAČAVENDA OTKRILA DETALJE AFERE SA TOŠIĆEM: Skandalozno PRIZNANJE napravilo pometnju na estradi, svi čekaju NJENU reakciju!

Foto: ATA Images

Elitna takmičarka Milena Kačavenda je odgovarala na ključna pitanja u emisiji ,,Pitanja novinara"  kako bi otkrila kako je sahranila verenika, ali i kakve veze sa celokupnom siutacijom ima bivša košarkašica, Milica Dabović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- David Tošić, koji se drugim ženama predstavlja kao Vuk Roten, a zapravo je reč o Ljubomiru Hadžisteviću. Govori se da je ovaj poslednji identitet, zapravo identitet čoveka koji je otac deteta Milice Dabović - rekao je Darko.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milena Kačavenda i Milica Dabović

 

Sad sam sigurna da je prevara u pitanju. Ja nikada nisam upoznalaa Milicu Dabović, ali sam krenula da dobijam neke informacije u vezi nje. Bila sam na razgovoru o sajber kriminalu, jer je sve simptomatično. Znate li ko je čovek, čija je slika bila na profilu ovog, koji se predstavljao lažno? Od jednog dečka iz Grče, koji je jedan od njuspešnijih modela. Meni se javio neki broj, koji se isto predstavljao kao David Tošić, kako bi mi pisao poruke o tome što sam u medijima razglasila da je poginuo. Ja sam njega medijski sahranila, a posle toga sam videla da se to nije desilo, jer te vesti nje bilo - rekla je Milena Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading