PUKLA BRUKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Maja Marinković do detalja objasnila kako ju je Filip Car prevario i osramotio!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković javno je potkačila Aleksandru Nikolić, pa joj objasnila kako ju je Filip Car ponizio.

PUKLA BRUKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Maja Marinković do detalja objasnila kako ju je Filip Car prevario i osramotio!

Foto: printscreen/Magazin In

Maja Marinković

Aleksandra Nikolić i Filip Car stavili su tačku na vezu i raskinuli veridbu, iako je ona u drugom stanju, a Maja Marinković nastavlja da iznosi dokaze kako joj je Filip neprestano pisao i ljubomorisao zbog drugih muškaraca.

Ona je gostovala u emisiji "Magazin in", gde je objasnila zašto Aleksandra treba da joj bude zahvalna, a onda nikad brutalnije oplela po njoj i njihovoj vezi:

- Nisam ja njega preotela...Nikome ništa nisam otela! Ja sam lepo rekla ''Gospođe vežite kera za drvo''. U 21.veku niko ništa ne može da preotme. Kako neko to može? Do tog muškarca ne može niko da dođe, ako on to ne želi - rekla je ona i dodala:

- Ja sam njima ojačala ljubav i treba da mi budu zahvalni! Oni su posle mene procvetali. Jako bitna stvar je što ja mislim da sam njima otvorila oči. Da sam na njihovom mestu, ja bih svoju sliku uramila! Neko te javno prevario, osramotio i ponizio! Kakva si ti onda jadnica kad možes sve to da oprostiš, opet se vratiš toj osobi. Ja ne odobravam mešanje treće osobe, naravno, ali ako se to desi, a ti pređeš preko svega toga, onda si ti problem - zaključila je Maja u emisiji "Magazin in".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada

08.10.2023 18:52

Džaba ti je sve, zlo jedno, nikada nećeš biti ni Careva, ni ničija!! Car će celog života biti u vezi sa Aleks zbog deteta, a tebe niko ne trpi duže od par meseci!!