ZNALA JE SA KIM PRAVI DETE: Maja Marinković brutalno potkačila TRUDNU Aleksandru, Car je moli da dođe u Crikvenicu!

Autor:

Zabava

27.09.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maju Marinković ne zanima Aleksandrina trudnoća, tera po svom.

ZNALA JE SA KIM PRAVI DETE: Maja Marinković brutalno potkačila TRUDNU Aleksandru, Car je moli da dođe u Crikvenicu!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković danas je objavila šokantne prepiske sa Filipom Carem, a kako tvrdi, on je nastavio da je zove i nakon saznanja da je njegova bivša verenica, Aleksandra Nikolić, u drugom stanju.

Maja nije imala pojma da je Aleksandra trudna i da čeka Filipovo dete, a za domaće medije prokomentarisala je ovu informaciju:

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Filip Car

 

- Nemam komentar, nisam znala da je trudna, nije mi spominjao. To je njena i njegova odgovornost. Znala je sa kim ima posla, a on je taj koji treba da vodi računa o svojoj verenici, ako je trudna, da je ne dovodi u ovakve situacije - rekla je Maja za Blic i otkrila da li može doći do pomirenja.

Republika

Foto: ATA Images, PINK

Maja Marinković, Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Sve u svemu, on bez mene ne može, što je njega sramota da prizna osećanja, pa me proganja, preko video poziva i poziva, i moli da dođem u Crkvenicu, to je njegova stvar, ja se sa njim nikada ne bih pomirila, prevazišla sam to - prokomentarisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading