BUDUĆI OTAC DOBIO POZIV ZA ELITU: Car javno odgovorio produkciji, pa se obratio TRUDNOJ Aleks i Maji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.09.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car održao "lajv", odgovorio produkciji "Elite", pa se osvrnuo na situaciju sa Majom i trudnom Aleks!

BUDUĆI OTAC DOBIO POZIV ZA ELITU: Car javno odgovorio produkciji, pa se obratio TRUDNOJ Aleks i Maji! (VIDEO)

Foto: TikTok.com

Bivši zadrugar Filip Car se danas oglasio na društvenoj mreži TikTok nakon što ga je raskrinkala bivša devojka Maja Marinković. Ona je u javnost iznela privatne prepiske i pozive, te otkrila da se sve dešavalo dok je bio u vezi sa trudnom Aleksandrom Nikolić. Podsetimo, danas se saznalo da je Aleks u trećem mesecu trudnoće i da nosi ćerku, a potom je Maja odlučila da raskrinka Cara.

Republika

Foto: TikTok.com

Oglašavanje Filipa Cara

Kako je Filip istakao, ne želi da daje pažnju Maji, već da se fokusira na svoju buduću naslednicu.

- Svako iz moje prošlosti ima pravo da se bori za neku svoju imaginarnu ljubav, da pokuša bilo šta da poremeti, da ugrozi. Ili da traži svoj deo kolača medijski. Nebitno, neću se previše osvrtati na to, onda bih dao povoda mnogima da se sa kojekakvim pričama pojavljuju u medijima i stvarima iz prošlosti. Nije bitno, bitno je ono što se meni dešava - započeo je Car, pa nastavio:

Republika

Foto: TikTok.com

Oglašavanje Filipa Cara

- Ono što je rekla Aleks je istina. Nažalost, nismo mogli da sačuvamo tu istinu od medija. Znao sam da će to uticati na reakcije mnogih i da će je stresirati, a nije u stanju i fazi kad joj treba stres, problemi i sve ostalo. Nažalost, možda sam ja krivac što sam negde dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života nekoga. Što se tiče novinara, redakcija, produkcija, molim vas, nemojte me zvati. Neću davati izjave i intervjue. Fokusiran sam samo na jednu stvar, a to je nešto prelepo što mi se desilo. Nešto što se pravilo iz ljubavi. Kakva god da bude situacija, ona će za mene biti posebna. Deo mog života zauvek. Ima sad nešto što će da ispuni moj život, ko će mi biti najbitniji u životu - dodao je Filip.

- Do aprila moram da se potrudim da mnoge stvari završim, da napravim da sve bude okej. Svim dušebrižnicima, zlim jezicima, kažem da me boli penis za to šta se priča. Bitna mi je ona i dete koje čekamo. Imam svoje planove i ciljeve. Ovo je za mene srećna vest. Gledaću da se previše ne priča o bilo čemu, ne želim da je dovodim u neprijatnu situaciju. Bili zajedno ili ne, to je naša stvar. Bitno da je sve okej i da nam je neko treći najbitniji. Imajte razumevanja, nemam volje, želje, ratove, a kamoli intervjue i izjave - istakao je on.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cile

28.09.2023 08:34

Došao bi on u elitu ali kako zaobići kikija boji se