VRUĆA FOTKA BIVŠE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Pozirala BEZ BRUSA, pokazala GRUDI, a OVAJ detalj budi maštu!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić pokazala bujne grudi!

VRUĆA FOTKA BIVŠE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Pozirala BEZ BRUSA, pokazala GRUDI, a OVAJ detalj budi maštu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

Bivša supruga Nenada Aleksić Ša, Ivana Aleksić na Instagram profilu objavila je vrlo provokativnu fotografiju, ispod koje su samo samo nizali komentari.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com, pixabay.com

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša

 

I dok se njen bivši trudi da povrati brak sa Vanjom Aleksić, Ivana uživa za sve pare, te vrlo često sa pratiocima podeli lepe i radosne trenutke iz svog života. Ivana ne krije da se srećna i zadovoljna, a svojim izgledom mami uzdahe muškaraca gde god da se pojavi.

Tako je sada na Instagram profilu objavila provokativnu fotografiju u plavoj haljini koja je istakla njenu vitku liniju, a bujne grudi i izvajane noge istakla u prvi plan.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Aleksić Instagram

 

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša imao je turbulentan ljubavni život. Prvo je prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić u rijalitiju “Zadruga” sa Tarom Simov. Nakon izlaska iz rijalitija, par se odmah razveo. Nenad je potom pronašao sreću pored Vanje, ali izgleda da ni ta ljubav nije potrajala. Detalji o raskidu Nenada i Vanje su isplivali u javnost, gde je rečeno da je reper dao sve od sebe da taj brak uspe.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Biba

24.09.2023 02:18

Ne znam dal' su gluplje grudi ili noge,fuj