MILAN MILOŠEVIĆ SE OGLASIO IZ ŠIMANOVACA: Voditelj se obratio dobro poznatim rečima!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se spekuliše o njegovom povrtaku na televiziju Pink!

MILAN MILOŠEVIĆ SE OGLASIO IZ ŠIMANOVACA: Voditelj se obratio dobro poznatim rečima!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Uveliko se polemiše da li se voditelj Milan Milošević napokon vraća na Pink, u rijaliti, gde je najpre postao popularan kao učesnik, a onda kao voditelj, zbog čega je ostavio pečat na Zadrugu.

Milan ima ogroman broj fanova, koji bi voleli da ga gledaju na ružičastoj televiziji, a voditelj je nedavno prekinuo tišinu, pa otkrio kakvi su mu planovi, a njegova izjava mnoge je obradovala:

- Vidim da svi vetrovi duvaju na tu ružičastu stranu, ali ja za sada nemam ništa novo da vam kažem... Svakako ovih dana imam mnogo vremena za razmišljanje i sada znam samo jedno, a to je da je Pink jedino mesto gde sam bio srećan. Dužan sam im za sve! - poručio je Milan tad za Blic.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

Međutim, voditelj je dodatno zagolicao maštu vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kad je na svojh stori okačio sliku iz Šimanovaca, sa superfinalne noći pete sezone rijalitija "Zadruga" i uz to dodao dobro poznate reči.

- Ne čujem vas od parfema - napisao je Milan Milošević.

Republika

Foto: instagram.com/milanmilosevic_official

Milan Milošević slika iz Šimanovaca

Svi njegovi fanovi ovo su shvatili kao tajni signal da će se Milošević uskoro vratiti na televiziju Pink, ali on još uvek nije ništa konkretno rekao o tome.

Podsećamo, pre par noći Milan je gostovao u emisiji Osmana Karića na TikToku, gde je govorio o mogućem povratku na ružičastu televiziju. 

- Ja sam napustio Pink u januaru mesecu, nikad ljudi nisu prestali da mi pišu poruke da se vratim. Ispada kao da je mene neko oterao, pa da ja molim da se vratim. Ne, jednostavno sam otišao u trenutku kad sam mislio da treba. Da li sam se pokajao, da li sam očinio dobru stvar, lošu stvar, da li sam napravio grešku, to je sve nekako promenljivo. Uglavnom najbitnije je da sam ja sad odmoran i spreman za nove pobede - govorio je Milan Milošević.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

23.09.2023 14:43

Bravo ! Jedva cekamo tvoj povratak 🌹