CECI RAŽNATOVIĆ SE SLOŠILO NA KONCERTU! Ostala bez KISEONIKA! Evo šta je uradila nasred bine!

Autor:

Zabava

19.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je imala velike probleme zbog vrućine...

CECI RAŽNATOVIĆ SE SLOŠILO NA KONCERTU! Ostala bez KISEONIKA! Evo šta je uradila nasred bine!

Foto: Printscreen/Blic Tv

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je nedavno koncert u Mladenovcu, ali joj se više puta na bini zbog vrućine slošilo. Ona je od kolega u par navrata tražila stolicu kako bi sela da dođe sebi, iako to gotovo nikad ne radi dok peva iz poštovanja prema publici. 

Nakon završenog koncerta, Ražnatovićka je sumirala utiske sa medijima, kada je i otkrila da joj se u jednom trenutku slošilo.

- Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada, iz poštovanja prema publici. Na ovom koncertu sam ipak tražila barsku stolicu jer mi se dva puta zatutnjilo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini. Bolje i to nego da bude ‘tras -  objasnila je Ceca, prenosi Telegraf.rs.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ceca Ražnatović

 

Kako je još istakla, emociju svojim obožavaocima prenosi kroz pesmu, za to joj nisu potrebne akrobacije na sceni.

- Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača - rekla je ona.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

 

Inače, na nastupu u Mladenovcu, Ceca je izazvala pažnju svojim izgledom, noseći ultra kratku haljinu leopard printa koja je istakla njene obline. Krupni kadar snimka otpozadi na kojem su se videle pevačicine noge i zadnjica izazvao je polemiku na društvenim mrežama. Mnogi korisnici su primetili promene na njenom izgledu, posebno na zadnjici, izražavajući sumnje da je pevačica možda išla pod nož.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading