PREDSTAVNIKA HRVATSKE NA EVROVIZIJI RAZORILA TEŠKA BOLEST: Spas tražio kod SVEŠTENIKA, tada više nije mogao da izdrži

Autor:

Zabava

19.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se dugo borio sa ovim problemom, pao u očaj!

PREDSTAVNIKA HRVATSKE NA EVROVIZIJI RAZORILA TEŠKA BOLEST: Spas tražio kod SVEŠTENIKA, tada više nije mogao da izdrži

Foto: Printscreen HRT, pixabay.com

Bejbi Lazanja

Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske na ovogodišnjoj "Pesmi Evrovizije", nije samo pevač već i borac. Kroz razne faze svog života, muzičar se suočavao sa izazovima, a jedan od najtežih perioda bio je onaj kada se borio sa depresijom. Kako je sam izjavio nedavno, osećao je pritisak i bežao u izolaciju svog stana. Umor i očaj su ga pratili, a tama je postala neizdrživa.

U tim teškim trenucima, Bejbi je potražio pomoć oca, koji je prepoznao njegov problem i pronašao način da mu pomogne. Odveo ga je kod prijatelja sveštenika na razgovor, gde je Bejbi pronašao podršku i ohrabrenje. Nakon susreta s njim, tama je polako počela da nestaje, a njeno mesto su zauzeli osećaj ispunjenosti i sreća.

- Nisam mogao da boravim s ljudima i bežao sam u izolaciju svog stana. Osećao sam pritisak, kao da se moje srce nalazi u tuđoj šaci koja ga nemilosrdno stiska. Pratili su me umor i očaj, ukratko, upao sam u depresiju - ispričao je hrvatski pevač nedavno, prenosi Bitno.net, te nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Eurovision Song Contest

Bejbi Lazanja bolovao od depresije

- U jednom trenutku tama je postala neizdrživa. Nazvao sam tatu koji je tačno znao šta mi je potrebno. Odveo me kod prijatelja sveštenika na razgovor. Nakon susreta s njim tama je polako počela da nestaje, a njeno mesto zauzimali su sreća i osećaj ispunjenosti.

Podsećanja radi, iako je Bejbi Lazanja bio jedan od glavnih favorita, pobedu na "Pesmi Evrovizije" odneo je Nemo Metler iz Švajcarske sa pesmom "Kod". Ipak, Bejbi nije ostao neprimećen, jer je njegova pesma postigla veliki uspeh i osvojila simpatije publike širom regiona. Iako je dobio ponudu od 50.000 evra od Hrvatske, Bejbi je odlučio da taj novac donira, pokazujući veliko srce i humanost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading