MILAN MILOŠEVIĆ PRED MOGUĆI POVRATAK NA PINK SAZNAO DA IMA SINA: Odmah se oglasio, čeka se DNK!

Autor:

Zabava

19.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak iz Beča tvrdi da mu je voditelj otac, spreman da utvrdi svoje poreklo!

MILAN MILOŠEVIĆ PRED MOGUĆI POVRATAK NA PINK SAZNAO DA IMA SINA: Odmah se oglasio, čeka se DNK!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditelj Milan Milošević ponovo je podigao veliku prašinu u javnosti kad se javio dečak koji kaže da mu je bivši voditelj "Zadruge" otac. Dečak koji živi u Beču tvrdi kako mu je mama rekla da je Milan njegov otac i da povodom toga želi da uradi DNK analazu, kako bi se uverio u istinitost svega što je čuo. 

- Ne znam kako da počnem uopšte, a da ne misliš da se javljam iz neke koristi. Moja majka tvrdi da si ti moj otac i to mi je otkrila pre nekoliko meseci. Rođen sam 21.08.2010. godine i zovem se navodno po tebi Milan. Ništa više neću reći osim što sam pobedio sebe i javio ti se. Pozdrav, pa se javi ako budeš želeo, a ja sam majci rekao da želim DNK analizu da se uradi da budemo sigurni. Inače živim u Beču, a rođen sam u Bijeljini, odakle mi je majka, baba i deda - napisao je dečak.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

Milan Milošević mse odmah olasio povodom ove situacije i otkrio o čemu se tačno radi. 

- Totalna budalaština. Daj Bože da je istina, pa da se ostvarim i kao otac, ali ovo je laž jer ja sam 2009 i 2010. godine živeo na Santoriniju. Ovo neko namerno radi i provocira jer često u poslednje vreme govorim kako mi je žao što se nisam ostvario u ulozi oca - rekao je Milan za Kurir.

Podsećamo, pre nekoliko dana povele su se polemike da se voditelj Milan Milošević napokon vraća na Pink, u rijaliti, gde je najpre postao popularan kao učesnik, a onda kao voditelj, zbog čega je ostavio pečat na Zadrugu. Milan ima ogroman broj fanova, koji bi voleli da ga gledaju na ružičastoj televiziji, a voditelj je prekinuo tišinu, pa otkrio kakvi su mu planovi, a njegova izjava mnoge je obradovala:

- Vidim da svi vetrovi duvaju na tu ružičastu stranu, ali ja za sada nemam ništa novo da vam kažem... Svakako ovih dana imam mnogo vremena za razmišljanje i sada znam samo jedno, a to je da je Pink jedino mesto gde sam bio srećan. Dužan sam im za sve! - poručio je Milan za Blic.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Milan Milošević se vraća na Pink

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading