ANA ĆURČIĆ UZNEMIRAVA BIVŠU ADMINKU: Šok informacije iz Bujanovca, bivša zadrugarka odlučila da je UNIŠTI!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule su nove šok informacije o Ani Ćurčić i Hristini iz Bujanovca, njenoj nekadašnjoj adminki!

ANA ĆURČIĆ UZNEMIRAVA BIVŠU ADMINKU: Šok informacije iz Bujanovca, bivša zadrugarka odlučila da je UNIŠTI!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Hristina iz Bujanovca, nekadašnja adminka fan grupe Ane Ćurčić, oglasila se na društvenoj mreži Instagram, kako bi se ogradila od drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6". Ona je objavila privatnu prepisku sa Acom Bulićem, koji joj govori da ne naseda na provokacije. Hristina je istakla da ostavlja grupi, gde će ostati svi dokazi, a onda joj je, kako navode na Instagramu, oboren profil.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava na društvenoj mreži Instagram

- Ovo je bila okačila Hristina. Bivša Anina adminka. Odmah posle storija su je oborili. Ružno da se ruše profili. Žena se povukla i živi svoj život. Nije povezana ni sa kakvim profilima i ne želi da se oglašava. Takođe, znamo da je da dotična učesnica rijalitija (Ana) uznemirava pozivima posle svih izgovorenih reči, ima obraza. Žena samo želi svoj mir - navodi se na storiju admina jedne stranice.

Podsetimo, "Izigrane lavice", nekadašnja fan grupa Ane Ćurčić, redovno izbacuje njene privatne prepiske i razgovore. Tako su nedavno izbacili audio-snimak razgovora Ivane Šašić i Ane, gde Ćurčićeva zamera Ivani što veruje Hristini. Kako je Ivana otkrila u tom razgovoru, Ana je Hristinu izbacila iz stana, a Ćurčićeva je Šašićevoj zamerila što veruje u sve što joj Hristina govori. Hristina je inače bila adminka "Lavica", zaratila sa Milenom Kačavendom, a potom i sa Ćurčićevom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic, Shutterstock

Aca,. Ana i Ivana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Simon

20.09.2023 15:34

Zar ova manipulatorka i prevarant nije na lečenju na nekoj klinici. Dno beogradskog asfalta. Zveknuti treba što dalje da nestane od nje. Žena je "povredjena i ucveljena", ko je u to poverovao????????????

Nadica

20.09.2023 19:27

Pa i Ana želi svoj mir, pa je ne puštaju na miru, iako je u toku novi rijaliti!!!

Vojvotkinja Tolstoj

20.09.2023 19:35

@Simon@-e TO JE TVOJA DIJAGNOZA, mislim za Ludnicu. Zašto se ti, kao muško ili šta već, baviš Anom Ćurčić, bre ! Idi na građevinu, ori, kopaj, u rudnik, čisti ulicu ...sve to ; - da utrošiš negativnu energiju ... Šta TEBE briga šta i sa kim je razgovarala Ana Ćurčić, ej ! "Oni iz Rijalitija, svi" znaju šta to znači, ali ne i ti @Simon@-e !! Tamo (u Rijalitiju) TAKO se ponašaju uglavnom svi, "pa stvaraju i priču", ali ti si anonimac ; a i TZV. SIROTE ADMINKE DA SE MALO "PROČUJU" KUKAVICE. IZDAJICE ! KAO : POVREĐENE MUČENICE ... NJIH ANALIZIRAJ ... Pustite vi svi Anu, dosta vas joj želite zlo, a ne hvali joj - baš ništa... Pa i da je i zvala "ovog-onog", šta vi s tim imate : NIJE ZVALA VAS ; pa šta je onaj matori Zvezdan javno radio za onom (za Lazu) Crnogorkom... Iju, da je to Ana radila, iju ala biste je "pojeli sa sve patikama"...