DRAMA U PORODICI MILENE KAČAVENDE: Zbog Bulićevih pretnji nastao HAOS, Ana joj zagorčala život! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji iz života Milene Kačavende!

 

 

Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ,,Elita" Milena Kačavenda pred ulazak otkrila je da je dobila pretnje od Ane Ćurčić i Ace Bulića. Kačavendin prijatelj, Igor Stojaković prvi put u javnosti govori za Republiku u okviru emisije ,,Porodice Elitnih" kod voditeljka Ognjena Bogdanovića

Igor je ispričao koliko je Milena teško podnela pretnje, te da je situacija bila dramatična u njenom porodičnom domu kada je saznala da ju je Bulić sve vreme prisluškivao. 

Foto: Republika TV

Igor Stojaković i Ognjen Bogdanović

 

- Rekla je da je dobijala ozbiljne pretnje od Ane i da se ona pozivala na tog Bulića, ja njega ne poznajem, ja sam iz nekog drugog sveta. Dobijala je pretnje, bila je uzrujana zbog toga, čudno je bilo da dobije pretnje, preko posrednika - govori Igor za emisiju ,,Porodice Elitnih"i dodaje:

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda Elita

 

- Pretnje, ne da je on njoj pretio da će je ubiti, nego da ga ne spominje, jer ako bude spomenula, biće ko zna šta. To je bilo dramatično kada je shvatila da je sve vreme prisluškivana. Ne znam šta je pozadina, to je njihov dogovor u vezi toga, odnosa između njih da nešto ne izađe na videlo.

Celu emisiju ,,Porodice Elitnih" pogledajte na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milenko/a

17.09.2023 06:13

meni liči na" madam "