ANA ĆURČIĆ LAŽIRALA VEZU SA BULIĆEM: Šok prepiske raskrinkale bivšu zadrugarku, oženjenog Acu molila da budu INTIMNI! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivale poruke, javnost zaprepašćena!

ANA ĆURČIĆ LAŽIRALA VEZU SA BULIĆEM: Šok prepiske raskrinkale bivšu zadrugarku, oženjenog Acu molila da budu INTIMNI! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Grupa "Izigrane lavice" je izbacila nove prepiske Ane Ćurčić, drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6". Ovog puta bile su poruke sa Acom Bulićem, gde je Ana od njega želela dačuje zbog čega on nju ne želi da poljubi i moli ga da dobije poruke za laku noć. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

- Jao, drvo jedno! Popaje, ja hoću jednu lepu porukicu za laku noć, da lepo spavam... - napisala je Ana, a kada je dobila željenu, prigodnu poruku za laku noć, nastavila je s ispitivanjem Bulića:

- Zašto ti mene nećeš da poljubiš? Želim odgovor... Samo mi to napiši, zaista želim da znam. Napiši mi iskreno, potrebna mi je istina - upitala je Ana, dok joj je Bulić obećao odgovor u četiri oka.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić i Aca Bulić dopisivanje

Naredna poruka koja je plasirana na društvene mreža pokazuje da je Ana lažirala vezu sa Acom jer mu se u njima izvinila što je u emisjji "Narod pita2 bez savetovanja sa njim iznela da su u ljubavnom odnosu, i time mu stvorila pritisak. 

- Ej slušaj davim malo Kiki ovih dana ali bez potrebe. Mislim da sam saopštenje u Narod pitala dalane pitajući tebe, a skontala sam da nemaš ništa protiv što me ne opravdava. Nemoj da te to obavezuje sa mnom, šta bude ako bude biće. Ne želim da imaš bilo kakav presing, a dovela sam te do toga i nije trebalo. Zato Izvini za to isto - glasila je sledeća poruka koj je poslala.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić i Aca Bulić dopisivanje

Već danima unazad izlaze poruke i glasovne poruke koje je Ana slala i pisala raznim ljudima iz njenog života, ali se ona povodom te situacije još nije oglašavala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading