TANJU JE PAS UDARAO ŠAPOM UVEK PO ISTOM MESTU NA TELU: Otišla je kod doktora kada joj je postalo previše ČUDNO, a onda je dobila strašnu dijagnozu!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haski je ovoj ženi spasio život!

TANJU JE PAS UDARAO ŠAPOM UVEK PO ISTOM MESTU NA TELU: Otišla je kod doktora kada joj je postalo previše ČUDNO, a onda je dobila strašnu dijagnozu!

Foto: youtube/printascreen/dizzydiva134

Tanja Hiberd

Tanja Hiberd (50) se vratila sa dvonedeljnog odmora sa Kapra kada je primetila nešto čudno. Njen pas je bio veoma vezan za nju, toliko da je pratio u stopu.

Kada god bi sela, prislonio bi glavu na njene grudi i počeo da je udara šapom uvek po istom mestu. 

 

 

Tanji je ovo ponašanje bilo neobično, te se prisetila svih priča o psima i njihovim mogućnostima i sposobnostima da detektuju kada sa telom vlasnika nešto nije u redu. 

Momentalno je napravila samopregled dojki te je odmah napipala kvržicu zbog koje se odmah uputila kod lekara. 

Tada joj je dijagnostifikovan trostruko negativan rak dojke. 

 

 

Prošla je kroz tešku i iscrpljujuću hemoterapiju, operaciju i radioterapiju i da čudo bude veće tada je otkrila da je njen haski rođen na dan kada joj je otac umro od raka.

Zbog svog istkustva Tanja je apelovala na sve ljude koji imaju ljubimce da posebno obrate pažnju na njihovo ponašanje. 

- Ako se vaš pas ponaša neoubičajeno i krene više da se interesuje za vas to može biti znak, pokušava da vas upozori na nešto - kazala je ona.

Takođe je objasnila i da je Safira inače usamljen pas i da u prethodnom periodu nije bila preterano druželjubiva, sve dok se rak nije pojavio, piše "Daily Mail".

Haski je nastavio da bude brižan i tokom lečenja, i kada god bi Tanja bila loše Safira bi se sklupčala sa njom ispod pokrivača, što je kako objašnjava veoma neobično jer haskiji ne vole toplotu.


- Ona je veoma jedinstvena i uvek će biti posebna u mom srcu. Mislim da mi je spasila život. Rekla bih samo da ako imate psa ili kućnog ljubimca koji uglavnom samo želi da se mazi po njihovim uslovima, a onda počnu da se interesuju za vas, onda možda pokušavaju da vam nešto kažu - rekla je Tanja za kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading