IGNORISALA JE BOL U STOMAKU, A ONDA JE STIGLA POTVRDA OD ČEGA ZAISTA BOLUJE: Devojka (22) suočila se sa stravičnom dijagnozom na koju nije ni sumnjala (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovu devojku bolovi u stomaku nisu strani jer ne podnosi laktozu i fruktozu.

IGNORISALA JE BOL U STOMAKU, A ONDA JE STIGLA POTVRDA OD ČEGA ZAISTA BOLUJE: Devojka (22) suočila se sa stravičnom dijagnozom na koju nije ni sumnjala (FOTO)

Foto: Facebook/Chloe Spitlanic

Kloi Spitlanik imala je samo 22 godine kada su bolovi u stomaku počeli da nagoveštavaju nešto zlokobnije i gore. Bol je opisivala kao uporan i nije mogla da se nosi sa neprestanim simptomima. Kako je postajalo sve gore, njena majka i sestra preporučile su joj da ode kod doktora, pogotovo jer se činilo da je bol centrirana u blizini jajnika.

Ono što je usledilo nakon njenog lekarskog pregleda 2020. bilo je nešto što studentkinja nikada nije mogla da zamisli. Dijagnostikovan joj je rak jajnika. Oštri bolovi u stomaku bili su jedini znak upozorenja.

- Odmah sam se uplašila da umirem. Nisam mogla da prestanem da plačem tokom i nakon tog razgovora i definitivno mi je trebalo dosta vremena da se potpuno osećam ugodno prisećajući se celog tog iskustva i čak priznam samoj sebi da imam rak - rekla je za 7NEWS.

Foto: Shutterstock

Bolovi u stomaku

Ona je primila poziv lekara koji joj je promenio život nakon što je prošla niz rutinskih pregleda.

- Doktorka opšte prakse počela je da govori o tri velike ciste oko mojih jajnika, ali je rekla nakon toga da veruje da je reč o raku - kaže i objašnjava da pošto je tada bio korona virus, njenoj mami nije bilo dopušteno da ide u bolnicu i da je posećuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

Morala je da uključi svoju porodicu na razglas kako bi čuli strašnu vest. Nakon operacije, Kloi je prošla kroz gotovo tri meseca oporavka, gde je morala da nauči da hoda i ustane uz pomoć fizioterapeuta.

Sada, tri godine nakon muke, čini se da se mlada žena potpuno oporavila i život joj se vratio u normalu. Ipak, strah i dalje postoji tu negde u njoj zbog čega često mora da odlazi na preglede.

Prema Cancer Councilu, prosečna starost za dijagnozu raka jajnika je 66 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading