GLUMAC IZ "IGRE PRESTOLA" DODIRIVAO MALOLETNU ĆERKU PO GRUDIMA U JAVNOSTI : Onda je objavljen VIDEO zbog kog je sve postalo još JASNIJE (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

02.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog poteza na jednom događaju javnost je američkog glumca doslovno razapela.

GLUMAC IZ "IGRE PRESTOLA" DODIRIVAO MALOLETNU ĆERKU PO GRUDIMA U JAVNOSTI : Onda je objavljen VIDEO zbog kog je sve postalo još JASNIJE (FOTO/VIDEO)

Foto: Profimedia

Glumac Džejson Momoa, iz popularne serije Igra prestorala u jednoj od emisija veoma zaštitnički se poneo prema svojoj ćerki i to na pitanje voditeljke "Da li je počela da izlazi sa momcima?". Ona ima samo 12 godina, a glumac je kao iz topa rekao "Ne".

Američki glumac ima dvoje dece Lolu Lolani Nomoa i Nakoa Volfa Manakaua Namakaeha sa Lizom Bonet. On je kritikovan na društvenim mrežama da je neprikladno dodirivao svoju ćerku na jednom događaju. U videu koji je osvanuo na Tviteru vidi se kako mazi ćerku po grudima, a usled neprijatnosti devojčica mu pomera ruku. Neki ovde vide gest glumaca koji je za svaku osudu, a drugi smatraju da zbog poziranja fotografima nije imao osećaj šta u trenutku radi.

Foto: Profimedia

Džejson Momoa i Liza Bonet

Jedan korisnik Tvitera napisao je:

- Ovde možete videti nelagodu dok njegova maloletna ćerka pravi odvratnu facu i pomera mu ruku sa grudi dok je miluje. Ovo nije normalno - pisali su korisnici na Tviteru.

Brojni korisnici na Tviteru nazvali su ga "pedofilom" i osudili njegov postupak.

Ako se vratimo na emisiju gde je govorio o svojoj ćerki, zbog samog videa rekli biste da je čak i simpatičan jer je i kroz šalu toliko zaštitnički nastrojen prema njoj. U komentarima videa ljudi su se saosećali sa njim, a neki su se upravo prisetili ovog detalja i videa, zbog čega su mišljenja podeljena.

"Pao je u očima zbog snimka sa istom tom ćerkom", "Isto mišljenje imam, među dražim glumcima mi je", "Ne znam ko je on, a i njegova ćerka, ali svaki otac ovako razmišlja", pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading